«Θέλουμε ακόμη πολλή προσπάθεια…»

Ικανοποιημένος από την δουλειά των παικτών της Καλλιθέας ο Νίκος Παντέλης που ωστόσο τονίζει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης

Μπορεί το σκορ για την Καλλιθέα να μην ήταν ικανοποιητικό (0-0) στο φιλικό του Σαββάτου (29/8) με τον Αστέρα Βάρης, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει έναν προπονητή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αυτό ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στο flnews.gr ο Νίκος Παντέλης με αφορμή το τελευταίο «τεστ» της αθηναϊκής ομάδας.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει» επεσήμανε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν ένα καλό… τεστ, ένα παιχνίδι προπόνησης. Μέχρι τώρα τα παιδιά έχουν κάνει καλή δουλειά αλλά θέλουμε ακόμη πολλή προσπάθεια. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Όσο για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Γκάμπριελ, που είναι υπό δοκιμή και συμμετείχε στο φιλικό, τόνισε: «Έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία. Θα τον κρατήσουμε και τις επόμενες μέρες και θα δούμε. Θα παίξει και στο φιλικό με τον Λεβαδειακό την Παρασκευή (4/9)».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep