«Δεμένος με την Καλλιθέα»

Ο Νίκος Παντέλης αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του για δύο ακόμα χρόνια με την Καλλιθέα.

Κάτω από σαφώς καλύτερες συνθήκες θα «χτιστεί» η Καλλιθέα της νέας σεζόν. Και αυτό, γιατί οι «κυανόλευκοι» φρόντισαν να λύσουν το γηπεδικό ζήτημα με την παραχώρηση του προπονητικού κέντρου στη Βάρη. Στην εξέλιξη αυτή στάθηκε και ο προπονητής, Νίκος Παντέλης, ο οποίος την Πέμπτη (16/07) συμφώνησε να παραμείνει στον πάγκο για δύο ακόμα χρόνια.

Όπως δήλωσε ο Παντέλης:

«Πάνω απ’ όλα έβαλα το συναισθηματικό κομμάτι γιατί είμαι συναισθηματικά δεμένος με την Καλλιθέα. Και θεωρώ ότι από φέτος μας δίνεται η δυνατότητα να χτίσουμε μία ομάδα η οποία θα είναι αφενός ανταγωνιστική και αφετέρου να μην έχει τα περσινά προβλήματα. Ευχαριστώ τον κύριο Αβραντίνη και τη διοίκηση της Καλλιθέας για την πρόταση που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, γιατί θεωρώ πως είναι μία επιβράβευση των προσπαθειών μου από την περσινή περίοδο και πιστεύω ότι η ομάδα πρώτα ο Θεός θα πάει πολύ καλύτερα από πέρσι.

Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και από εκεί και πέρα κατά τη διάρκεια της σεζόν θα δούμε πως θα μας πάει η χρονιά. Αυτό που θέλω πρωτίστως είναι η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να παίξει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά για τις κινήσεις της διοίκησης και την επιστροφή της ομάδας στο προπονητικό της Βάρης, σχολίασε:
«Για εμάς είναι ιδιαίτερα ευχάριστο που αποκτήσαμε δικό μας προπονητικό κέντρο γιατί έτσι θα σταματήσει η περσινή ταλαιπωρία και πιστεύω ότι αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιούλιος 2015 17:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep