Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα»

Ο Νίκος Παντέλης Ο Νίκος Παντέλης

 

Τι είπε ο τεχνικός της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης.

Για νίκη ψυχολογίας έκανε λόγο ο Νίκος Παντέλης, αναφερόμενος στη σπουδαία επικράτηση της Καλλιθέας επί της ΑΕΛ. Ο έμπειρος τεχνικός είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος αλλά προειδοποίησε πως δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά των παικτών του αέρα.

«Ηταν μία 100% δίκαιη και σημαντική νίκη. Είχα πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι είναι πολύ μεγάλο το μέγεθος της ΑΕΛ για την κατηγορία και θα τα έπαιζε όλα για όλα σε αυτό το ματς. Ηταν κλειδί η αμυντική μας λειτουργία. Κλείσαμε όλους τους διαδρόμους και στις προσωπικές μονομαχίες βγήκαμε κερδισμένοι σε ένα ποσοστό 65%. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στις κόντρα επιθέσεις θα μπορούσαμε να πετύχουμε άλλα δύο γκολ. Πέρα από τους τρεις βαθμούς αυτή η νίκη είναι και νίκη ψυχολογίας απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Λάρισα. Συγχαρητήρια στου παίκτες μου, δεν κινδυνεύσαμε σοβαρά σε κανένα σημείο και παίξαμε έξυπνα το σύστημα των αντεπιθέσεων. Κάτω όμως τώρα το κεφάλι, γιατί μετά από τέτοιες επιτυχίες συνήθως τα μυαλά παίρνουν αέρα. Είναι δύσκολο παιχνίδι αυτό της Τετάρτης με τον Εθνικό Αστέρα και για να έχει αντίκρισμα η σημερινή νίκη πρέπει να το πάρουμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο που βοήθησε, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Εύχομαι στη Λάρισα να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να είναι στην Α εθνική»

Σε ερώτηση πως είδε τη Λάρισα σε σχέση με τον αγώνα που την είχε συναντήσει όταν ήταν προπονητής στο Βύζαντα, είπε: «Τότε ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Από το 35 παίζαμε με δέκα παίκτες. Είχαμε επιλέξει τελείως αμυντική συμπεριφορά. Το πρόβλημα της νομίζω είναι πιο πολύ ψυχολογικό. Εχει πολύ καλό ρόστερ για τα επίπεδα της Β' Εθνικής. Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι από τα φαβορί να ανέβει είτε απευθείας, είτε με την διαδικασία των μπαράζ».

Τους παίκτες της Καλλιθέας εκπροσώπησε ο αρχηγός και στόπερ της ομάδας, Δημήτρης Αρβανίτης: «Ξέραμε ότι ήταν ένα οριακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΛ ήρθε με μεγάλη πίεση και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Καταφέραμε να προηγηθούμε και ήρθε το αποτέλεσμα. Είναι σημαντική νίκη, πρέπει όμως να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας όταν παίζουμε με ομάδες που είναι μικρότερης ιστορίας από την ΑΕΛ. Εύχομαι στην ΑΕΛ να βρει το δρόμο της, είναι ομάδα Α εθνικής».

Last modified onΚυριακή, 29 Ιανουάριος 2012 18:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep