«Πλέον έχουμε βάθος»

Ο Νίκος Παντέλης μίλησε για το καλό… φεγγάρι της Καλλιθέας.

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη (1-0) της Καλλιθέας απέναντι στον ΑΟ Χανιά ήταν ο Νίκος Παντέλης και σχολίασε στον OTE TV μετά το τέλος του αγώνα: «Η Καλλιθέα τελευταία παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Με ανησυχούσε η κούραση, γιατί αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα με το γήπεδο. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγαλύτερος, αλλά κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Όπως πήγε το σκορ έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί.

Η νίκη μας βοηθά και βαθμολογικά και ψυχολογικά, ώστε να κοιτάξουμε ψηλότερα και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Διαχειριστήκαμε σωστά το ματς, ενώ και τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν πολύ. Ξέραμε τι θέλαμε. Έχουμε πλέον βάθος και αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια.

Αν δεν παίξεις ποδόσφαιρο δεν βλέπεις προκοπή. Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στόχος μας είναι να φύγουμε από τις τελευταίες θέσεις και να σταθεροποιηθούμε ψηλά. Η Καλλιθέα είναι από τις καλές ομάδες, αλλά έχει γηπεδικό πρόβλημα».

Για τον στόχο της Καλλιθέας δήλωσε:

«Είναι λάθος να αλλάζεις στόχο μέσα στη χρονιά. Εμείς θέλουμε να «κλειδώσουμε» τη συμμετοχή μας στα μπαράζ. Θα είναι λάθος να αποπροσανατολιστούμε. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές. Έχουν μείνει λίγες αγωνιστικές. Αν ήταν περισσότερες θα μπορούσαμε να πούμε ότι πάμε για πιο ψηλά».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΠαρασκευή, 20 Φεβρουάριος 2015 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep