Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θετική η εικόνα μας με Ηρακλή»

Ο Σταύρος Ηλιόπουλος και η αποστολή της Καλλιθέα επιστρέφουν από το Καρπενήσι Ο Σταύρος Ηλιόπουλος και η αποστολή της Καλλιθέα επιστρέφουν από το Καρπενήσι

Ικανοποιημένος από την παρουσία της Καλλιθέας στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή, είναι ο τεχνικός, Σταύρος Ηλιόπουλος.

Ο προπονητής της Καλλιθέας, Σταύρος Ηλιόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι με τον Ηρακλή, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του στο flnews.gr: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε θετική εικόνα και καλή κυκλοφορία μπάλας αλλά φτάναμε μέχρι την αντίπαλη περιοχή. Στο δεύτερο μέρος, καταφέραμε να μπούμε στην περιπχή του Ηρακλή και να δημιουργήσουμε φάσεις. Ήταν ένα καλό τεστ και θεωρώ πολύ θετικό το γεγονός ότι όσοι έχουν δει την ομάδα μας, λένε καλά λόγια. Βέβαια, χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά και είμαι ευχαριστημένος επειδή όλα τα παιδιά δείχνουν τρομερή διάθεση και όρεξη».

 

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Καλλιθέας στο Καρπενήσι ολοκληρώθηκε και η αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα όπου θα ακολουθήσει το «μοντάρισμα».

Τέλος, προβλήματα προέκυψαν από το φιλικό με τους Μπριλάκη και Βεζιρτζόγλου, που χτύπησαν στον αστράγαλο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Last modified onΠέμπτη, 07 Αύγουστος 2014 12:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep