Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ήττα με 3-0 η Καλλιθέα

Η ομάδα του Ελ Πάσο έχασε από τον Ατρόμητο σε φιλικό παιχνίδι στο Περιστέρι.

Με τον Ατρόμητο έπαιξε το απόγευμα του Σαββάτου (19/7) η Καλλιθέα. Η ομάδα του Σταύρου Ηλιόπουλου έπαιξε απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο και γνώρισε την ήττα με 3-0. Το 1-0 έκανε στο 36' ο Γεωργίου, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ σε σουτ του Ναπολεόνι, το οποίο είχε προσωρινά απομακρύνει ο Μιχελής. Το 2-0 πραγματοποίησε στο 86' ο Μπρίτο με δυνατό τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ το τελικό 3-0 έγραψε στο 90'+1' εκ νέου ο Βραζιλιάνος με προβολή, ύστερα από κόρνερ του Γκαρσία.
Ο προπονητής της Καλλιθέας, Σταύρος Ηλιόπουλος, χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες και έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα έπειτα από μερικές μέρες προετοιμασίας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Α): Τζέναμο, Νάστος, Φυτανίδης, Θεολόγου, Κούρος, Ούμπιντες, Μπάλλας, Δημούτσος, Γεωργίου, Καραμάνος, Ναπολεόνι.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Α): Μιχελής, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Μπριλάκης, Κατσικογιάννης (33' Τσούμας), Μπέλης, Ρόχας, Πιτταράς, Μασάντο (33' Γκαβασιάδης), Μιχαλόπουλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Β): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Πίτου Γκαρσία, Παπασπύρος, Ενγκουέμ, Μπρίτο, Φάμπιο
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Β): Μιχελής, Τσιούμας, Ρουσάκης, Αριανούτσος, Σταματάκος, Δημητρίου, Αρναρέλλης, Γκαβασιάδης, Πίκολο, Μουρούτης, Συριόπουλος. Έπαιξαν και οι Τσίπρας, Βεζυρτζόγλου και Ντογκοτάρι.

Last modified onΣάββατο, 19 Ιούλιος 2014 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep