Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Πιτταράς και Μασάδο!

Η Καλλιθέα προχωράει την ενίσχυσή της με τους Πιτταρά, Μασάδο!

Για νέα ανακοίνωση που θα γνωστοποιούσε τα επόμενα «χτυπήματα» είχε κάνει πρόσφατα λόγο η Καλλιθέα. Ωστόσο, οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν πως η ενίσχυση έχει προχωρήσει και ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» θα πρέπει να θεωρούνται οι Ανδρέας Πιτταράς, Ούγκο Μασάδο!

O Πιτταράς είναι 24χρονος Κύπριος επιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη β' κατηγορία με την Ν&Σ Ερήμης, σημειώνοντας 14 τέρματα. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Εθνικό Άχνας και Απόλλωνα Λεμεσού.

Σε ό,τι αφορά στον Μασάδο, είναι η πρώτη μεταγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή για τη φετινή σεζόν. Ο Πορτογάλος μέσος είναι 32 ετών και αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στο πρωτάθλημα του Ιράν με την Τσόρτσιλ Μπράδερς (8 συμμετοχές, 1 γκολ). Στη συγκεκριμένη χώρα φόρεσε τη φανέλα και των Σανάτ Ναφτ, Ζομπ Αχάν, ενώ τη σεζόν 2010-11 έπαιξε στην Πορτογαλία με τη Ναβάλ (16 συμμετοχές).

Ο Ούγκο Μιγκέλ Άλβες Μασάδο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι 8 φορές διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας U16 έπαιξε και στο Αζερμπαϊτζάν τη σεζόν 2009-10 με τη Σταντάρ Σουμγκάιτ, ενώ έχει αγωνιστεί για τρία χρόνια (2006-09) στην Κύπρο με τους Απόλλωνα Λεμεσού, Ολυμπιακό Λευκωσίας και Αλκή Λάρνακας. Πριν μεταβεί στην Κύπρο έπαιζε στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στις Μπαρεϊρένσε (27 συμμετοχές, 2 γκολ), Εστρέλα Αμαδόρα (20/1). Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Σπόρτινγκ και έπαιξε στη δεύτερη ομάδα από το 2001 έως το 2005 με απολογισμό 100 συμμετοχές και 12 τέρματα.

Η αθηναϊκή ομάδα εκτός των δύο προαναφερθέντων αναμένεται να ανακοινώσει και την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα, Αλέξανδρου Ντογκοτάρι από το Κρυονέρι. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Αντώνης Τραγουλιάς.

 

Last modified onΣάββατο, 12 Ιούλιος 2014 01:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep