Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άπαντες παρόντες

Σε εντατικούς ρυθμούς η Καλλιθέα.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Καλλιθέας μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τη Βέροια. Ο αγώνας αυτός βέβαια ανήκει στο παρελθόν και η προσοχή στρέφεται στο επόμενο δωδεκαήμερο αρχής γινομένης με τον αγώνα της Κυριακής (11/12) με τον Αγροτικό Αστέρα. Οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν παρουσιάσει ακόμα το καλό τους πρόσωπο στους εκτός έδρας αγώνες και ευελπιστούν σε θετικό αποτέλεσμα.

 

Στα αμιγώς αγωνιστικά θέματα η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, όπου επανέρχεται ο Κουτρουμπής (ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα Κυπέλλου με τη Βέροια) και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Βαγγέλη Γούτη. Ακολουθεί ο αγώνας με το Φωκικό στις (18/11) και ολοκληρώνεται η χρονιά με τον αγώνα Κυπέλλου με τη Δόξα Δράμας στις 21/12 τα οποία θα διεξαχθούν στο Ελ Πάσο.

 

Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε δελτίο Τύπου με τηνη οποία ξεκαθαρίζει ότι: «Προς αποκατάσταση της αλήθειας ο κύριος Ν. Σαλευρής απέσυρε την υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της Ένωσης Ε. Π Β-Γ Εθνικής αντίθετα ομόφωνα εξελέγη στην επιτροπή δεοντολογίας και υπεύθυνος του πρωταθλήματος Νέων που ως γνωστών ήταν ο πρωτεργάτης της δημιουργίας αυτού του πρωταθλήματος όταν η Καλλιθέα ήταν στην SUPER LEAGUE.Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο ποδοσφαιριστής Νίκος Θωμόπουλος ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του.Η αποστολή της ομάδας μας για τη Θες/νικη θα αναχωρήσει το Σάββατο μετά το χαλάρωμα στο Γρ. Λαμπράκης με αρχηγό τον κ. Ιωάννη Μητσόπουλο».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2011 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep