Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλτι»

Και πάλι με τη διαιτησία τα έχει η Καλλιθέα. Αυτή τη φορά οι «κυανόλευκοι» εκτιμούν ότι στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή ο διαιτητής Λιαχούδης δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Πλατέλλα.

 

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ ανέφερε: «Τελείωσε η εβδομάδα των παθών για την Καλλιθέα με μηδενική συγκομιδή βαθμών στους δύο εκτός έδρας αγώνες με ομάδες που τα τελευταία δυο χρόνια είχαμε κακή παράδοση. Δυστυχώς την επιβεβαιώσαμε, παρόλο που υπήρχαν οι προϋποθέσεις και ιδιαιτέρα στον χθεσινό αγώνα με την Παναχαϊκή, να αποφύγουμε την ήττα. Τώρα κοιτάμε μπροστά τον επόμενο αγώνα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό στάδιο Καλλιθέας με το Θρασύβουλο με στόχο η νίκη για την ομάδα μας να αποτελεί μονόδρομο.

 

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ στους φιλικούς αγώνες φάνηκε ότι το δυνατό σημείο της ομάδας είναι η άμυνα της, δυστυχώς στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και σύμφωνα με τη στατιστική των 5 αγωνιστικών, έχουμε τη χειρότερη άμυνα. Πιστεύουμε ότι από τον αγώνα με τον Θρασύβουλο η εικόνα της ομάδας μας θα αλλάξει προς το καλύτερο γιατί η ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτουμε δεν ανταποκρίνεται στην ως τώρα φτωχή συγκομιδή βαθμών.

 

Παρόλο που δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τη διαιτησία, αναγκαζόμαστε να το κάνουμε εξαιτίας της διαμαρτυρίας της Παναχαϊκής ό,τι δήθεν αδικήθηκε από το διαιτητή του αγώνα. Να μην ξεχνάνε ότι ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι υπέρ μας σε ανατροπή του Πλατέλλα κι ενώ το σκορ ήταν 0-1 που θα μπορούσε να είναι καταλυτικό στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα».

Last modified onΔευτέρα, 28 Νοέμβριος 2011 18:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep