Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Το αυτονόητο και προχωρά...

Πολλαπλά τα κέρδη της Καλλιθέας στο νικηφόρο ματς με τη Γλυφάδα.

Δεν έχουν κανένα λόγο να μην είναι ικανοποιημένοι στην Καλλιθέα μία μέρα μετά την άνετη επικράτηση σε βάρος της Γλυφάδας. Ο Σίνισα Γκόγκιτς είδε την ομάδα του να φτάνει εύκολα στο 5-0 και να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» αποφάσισε να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα ώστε να ξεκουράσει άλλους βασικούς παίκτες, ωστόσο όσοι έπαιξαν ανταποκρίθηκαν στο καθήκον τους και με το παραπάνω.
Ο Λεβέντης, για παράδειγμα, έκανε ντεμπούτο και ήταν θετικότατος, σημειώνοντας και το πέμπτο γκολ. Ο Ρόχας πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με την αθηναϊκή ομάδα, δίνοντας τρεις ασίστ, ενώ από τα δικά του πόδια προήλθε το τρίτο γκολ, όταν ο Ζώνας χρησιμοποίησε χέρι και καταλογίστηκε πέναλτι. Για πρώτη φορά έπαιξε στο πρωτάθλημα και ο τερματοφύλακας Μιχελής, ο οποίος ήταν θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Η προσοχή πλέον στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι, εκτός έδρας με τον Αστέρα Μαγούλας. Ο Γκόγκιτς υπολογίζει εκ νέου στους Μπριλάκη, Μουσταφίδη και Αρναρέλη, εκτός θα παραμείνει ωστόσο ο Πούλγκα που εξακολουθεί να είναι τραυματίας.

Last modified onΔευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 15:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep