Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ενισχυμένη στη Νέα Σμύρνη

Η Καλλιθέα θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό στη Νέα Σμύρνη.

Η Καλλιθέα υποδέχεται τον Αχαρναϊκό για πρώτη φορά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης την Κυριακή (23/02, 15.00) και ευελπιστεί σε συμπαράσταση των οπαδών της στην προσπάθεια που κάνει για την είσοδό της στα play off. Η ομάδα του Ελ Πάσο θα αγωνισθεί στη Νέα Σμύρνη χωρίς να έχει κάνει προπόνηση, ωστόσο, θα παρουσιαστεί ενισχυμένοι καθώς επιστρέφουν από τιμωρία οι Πίκολο, Γκαλάν, Φαγιέ και Παγώνης. Εκτός πλάνων βρίσκεται ο τιμωρημένος Χριστοφιλέας.

Η αποστολή: Αρναρέλλης, Γκαλάν, Πούλγκα, Καλαμιώτης, Καραλής, Κατσικογιάννης, Λυμπερόπουλος, Ρόχας, Μαουαγιέ, Μιχαλόπουλος, Μιχελής, Μουσταφίδης, Μπριλάκης, Παγώνης, Ποζίδης, Ρουσάκης, Σταύρου, Φαγιέ, Πίκολο και Χαϊκάλης.

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ σε δελτίο  Τύπου αναφέρει: «Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Κυριακής, ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γήπεδο της Ν. Σμύρνης, με ώρα έναρξης στις 15:00. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα εισέρχονται από τις εξής θύρες : VIP και SILVER από την Θύρα 6, BLUE από την Θύρα 4. Επίσης για τις ανάγκες των φιλάθλων μας θα λειτουργήσουν η Θύρα 5 με εισιτήριο αξίας 10 € και η Θύρα 4 με εισιτήριο αξίας 5 €. Τέλος για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων φιλάθλων του Αχαρναϊκού θα λειτουργήσει η Θύρα 7 του γηπέδου και ξεχωριστό εκδοτήριο από όπου θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια των οποίων η αξία είναι 10 €».

Last modified onΣάββατο, 22 Φεβρουάριος 2014 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep