Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δεν θέλουμε άλλη ενίσχυση»

Ο Κριστόφ Βαζέχα τόνισε πως έγιναν ήδη τρεις μεταγραφές και το ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά δυνατό.

Για την ανάγκη της Καλλιθέας να πάρει τους τρεις βαθμούς μετά τις απώλειες που υπήρχαν στις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου μίλησε ο τεχνικός της Καλλιθέας, Κριστόφ Βαζέχα. Αναλυτικά δήλωσε έπειτα από το τρίποντο σε βάρος του Φωκικού:

«Χρειαζόμασταν τη νίκη με τον Φωκικό μετά από τα τρία αποτυχημένα αποτελέσματα που είχαμε, με δύο ισοπαλίες εντός έδρας και την ήττα στην Κρήτη. Πιστεύω πως έγινε ένα καλό παιχνίδι και παίχθηκε ανοικτό ποδόσφαιρο με τις δύο ομάδες να θέλουν να δημιουργήσουν. Είχαμε δύο, τρεις καλές φάσεις στα πρώτα λεπτά και μετά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε ένα φάουλ έξω από την περιοχή. Τα παιδιά στάθηκαν πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έδειξαν χαρακτήρα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσεις το ματς μετά από όλα αυτά και το κατάφεραν».

Οι απώλεις στα τρία τελευταία ματς πόσο εύκολα μπορούν να καλυφθούν;

«Νομίζω πως είναι καλύτερα να χάσεις το ένα ματς και να κερδίσεις το άλλο από το να φέρεις δύο ισοπαλίες. Ο ένας βαθμός σε κρατά στο ίδιο επίπεδο στην βαθμολογία, ή μπορεί να σε ρίξει και πιο χαμηλά. Δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε κάτι, συνεχίζουμε και ξέρουμε πως μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια».

Θα υπάρξει άλλη ενίσχυση;

«Υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ και κάναμε ακόμη τρεις μεταγραφές. Μιλήσαμε μεταξύ μας και έχουμε πει πως δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε άλλη κίνηση στις μεταγραφές».

 

 

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιανουάριος 2014 22:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep