Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νοκ άουτ ο Μουσταφίδης

Ο Παύλος Μουσταφίδης έμεινε εκτός για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Καρέ απουσιών συμπληρώνει η Καλλιθέα ενόψει του αγώνα της Κυριακής (17/11) με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι. Ο Παύλος Μουσταφίδης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός πλάνων, όπως επίσης οι Ατματσίδης, Εμβέλε, Θεολόγου. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Πούλγκα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και ένιωσε νέες ενοχλήσεις.

Ο Κριστόφ Βαζέχα θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον Ισπανό μέσο, καθώς δεν ανακοίνωσε 18άδα. Σε αυτή, βέβαια, θα βρίσκεται μετά από αρκετό καιρό ο Τάσος Ρουσάκης που αποθεραπεύτηκε.

Οι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό: Κατσούλης, Λυμπερόπουλος, Χριστοφιλέας, Ποζίδης, Πίκολο, Παγώνης, Καλαμιώτης, Κάσσος, Ρουσάκης, Τόρες, Σταύρου, Δημητρίου, Πούλγκα, Φαγιέ, Κατσικογιάννης, Λεμά, Γκαλάν, Καραλής, Χαϊκάλης.

Σημειώνεται ότι στην προσπάθεια που θα κάνει η Καλλιθέα για να διευρύνει το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα, θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της. Αυτοί θα φιλοξενηθούν στη θύρα 3 του Δημοτικού γηπέδου Αχαρνών και η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ

Last modified onΣάββατο, 16 Νοέμβριος 2013 12:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep