Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Νεκρός ο Σαλευρής!

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Σαλευρής

Στο πένθος έχει βυθιστεί από το πρωί της Παρασκευής (02/08) η οικογένεια της Καλλιθέας. Ο μεγαλομέτοχος της αθηναϊκής ομάδας, Νίκος Σαλευρής εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία του Αλίμου, πιθανότατα από πνιγμό.

Ο έμπειρος παράγοντας πήγε το απόγευμα της Πέμπτης (01/08) να κάνει μπάνιο στην παραλία του Αλίμου και το βράδυ δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η οικογένειά του τον αναζήτησε και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από βατραχανθρώπους και ελικόπτερα, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί η σωρός του το πρωί της επόμενης μέρας στην περιοχή του Ακρωτηρίου. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Λουκάς Καραδήμος κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τα ακριβή αίτια του θανάτου, ώστε να διαπιστωθεί αν προηγήθηκε καρδιακό επεισόδιο.

Ο χαμός του επί σειρά ετών παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει συγκλονίσει την Καλλιθέα, με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να ενημερώνονται και να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Ο εκλιπών είχε διατελέσει δήμαρχος της πόλης, ενώ ήταν ιδιοκτήτης των ομώνυμων φροντιστηρίων ξένων γλωσσών στην περιοχή.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Σαλευρή εξέδωσε η Superleague, η ΕΠΟ, ο Ηρακλής, ο Φωκικός, η Παναχαϊκή, ο Ατρόμητος, η Νίκη Βόλου, ο ΟΦΗ, ο ΑΟ Χανιά, ο Παναιτωλικός, η Καλλονή, η Καβάλα, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Αναγέννηση Καρδίτσας, η Κέρκυρα, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Ηρακλής Ψαχνών, ο Αχαρναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΑΟ Γλυφάδας, η Επισκοπή.

Last modified onΠαρασκευή, 02 Αύγουστος 2013 21:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep