Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Θέλει να μείνει ο Γεωργαμλής

Την επιθυμία του να συνεχίσει στον πάγκο της Καλλιθέας εξέφρασε ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα (2-1) με τον Φωκικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Καλλιθέας: «Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπου δεν υπήρχε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο δικό μας ή δικό τους. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα. Εμείς είχαμε μία άτυχη στιγμή, όταν χτύπησαν δύο παιδιά και η φάση συνεχίστηκε καθώς η διαιτητής δεν διέκοψε το ματς. Οι παίκτες όμως του Φωκικού έβγαλαν στη συνέχεια τη μπάλα άουτ και έδειξαν το ήθος τους. Εμείς θα μπορούσαμε να μεγαλώσουμε το σκορ στο πρώτο μέρος στις ευκαιρίες του Τρεκαρίτσι και το παιχνίδι να ήταν πολύ διαφορετικό. Σε γενικές γραμμές πάντως παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και είμαι ικανοποιημένος. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Πέτρο και τον Φωκικό».

Σε ερώτηση του flnews για το αν η επιθυμία του συμβαδίζει με τη συνέχεια της καριέρας του στον πάγκο της Καλλιθέας, ο κ. Γεωργαμλής μας είπε: «Βέβαια. Δεν χρειάζεται να πω εγώ ότι η Καλλιθέα είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Θα συζητήσουμε όμως όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και βλέπουμε».

Τους παίκτες της Καλλιθέας εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Ατματσίδης: «Ηταν ένα καλό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες ήταν απελευθερωμένες εξαιτίας της βαθμολογικής τους θέσης και μπόρεσαν να παράγουν αυτό το ποδόσφαιρο. Εμείς ίσως το θέλαμε λίγο περισσότερο καθώς παίζαμε στην έδρα μας, θέλαμε να κλείσουμε με νίκη και να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις. Από εδώ και πέρα ο καθένας από τη δική του θέση θα δει τι θα κάνει».

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάιος 2013 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep