Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Το τελικό 2-2 μεταξύ Καλλιθέας και Καβάλας δεν ήταν σύμφωνο με την εικόνα του ματς, όπως υποστήριξε ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Καβάλας: «Οπως είπε και ο συνάδελφος η εικόνα του ματς ήταν τελείως διαφορετική και το σκορ δε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Από δύο στημένα και αδράνεια στην άμυνά μας, όπου κάποια παίκτες έχασαν τα μαρκαρίσματά τους  δεχθήκαμε δύο γκολ. Δεν πειράζει κοιτάμε μπροστά, να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Συγχαρητήρια στην Καβάλα».

Σε ερώτηση συναδέλφου αν είδε την Καλλιθέα να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση κι αν διαπίστωσε σημάδια χαλάρωσης, ο κ. Γεωργαμλής απάντησε: «Εγώ είδα κάτι διαφορετικό, δεν θυμάμαι η Καβάλα να έκανε κάποια ευκαιρία πλην από 2-3 στημένα. Ηταν καλή η Καλλιθέα το είπε και ο συνάδελφος. Εμένα είναι τελείως διαφορετική η άποψη μου. Εσύ είδες κάτι άλλο, εγώ κάτι άλλο».

Τους παίκτες της Καλλιθέας εκπροσώπησε ο Ματθαίος Μαρουκάκης: «Για ένα ακόμη παιχνίδι αυτοκτονήσαμε. Ημασταν καλύτεροι από την Καβάλα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, άσχετα με το αν ισοφαριστήκαμε.  Ετσι είναι όμως η μπάλα. Ενα δικό μας παιχνίδι από το 2-0, το φέρμα στο «Χ». Συνεχίζουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς».

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2013 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep