Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Ο Θρασύβουλος μπορεί...

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής στο ματς με τον Θρασύβουλο Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής στο ματς με τον Θρασύβουλο

Σίγουρος ότι ο Θρασύβουλος θα βρει το δρόμο του εμφανίστηκε ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του. Χαμηλούς τόνους από τον τεχνικό της Καλλιθέας για την τρίτη σερί νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Πρώτα θέλω να ξεκινήσω με την αντίπαλη ομάδα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά, εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πάνε. Εύχομαι να μείνει στην κατηγορία διότι τις αξίζουν πολλά περισσότερα. Ηταν ένα δύσκολο ματς. Αν τρέξετε στο παρελθόν θα δείτε ότι ο Θρασύβουλος δεν έχει χάσει εύκολα πουθενά. Εχει καλούς παίκτες και ομάδα, παρά τα προβλήματά του. Ηταν μία σημαντική νίκη, γιατί ήταν η τρίτη σερί. Τώρα κοιτάμε το ματς με τη Νίκη Βόλου. Εύχομαι και πάλι στον Θρασύβουλο να πάνε όλα καλά»

Τους παίκτες της Καλλιθέας εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Ατματσίδης: «Οπως είπε και ο προπονητής μου ο Θρασύβουλος είναι μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα, που χάνει πολύ δύσκολα. Ηταν πολύ καλά στημένη αμυντικά και σε αυτό βοήθησε και η έλευση του κ. Βούζα. Σήμερα για εμάς έπρεπε να παρθεί αυτό το ματς είτε με μισό μηδέν, είτε με περισσότερο γκολ. Αυτό έγινε και κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Οσον αφορά στη διαιτησία δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Θρασύβουλο».

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep