Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόστιμο στην Καλλιθέα

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε πρόστιμο 1.000 ευρώ στην Καλλιθέα.

Η Πειθαρχική επιτροπή είχε τιμωρήσει με πρόστιμο 300 ευρώ την αθηναϊκή ομάδα και τον ΠΑΟΚ για το μεταξύ τους παιχνίδι Κυπέλλου, αλλά ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος έκανε έφεση, η οποία έγινε αποδεκτή. Έτσι, η επιτροπή εφέσεων ανακοίνωσε πρόστιμο 1.000 ευρώ στους «κυανόλευκους» και 800 στους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

«Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ. 44/31-1-2013 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ και της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΚΩΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ κατά της υπ΄αριθμ. 46/31-1-2013 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ».

Last modified onΠέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2013 13:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep