Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Επιτέλους... ξέσπασμα

Η Καλλιθέα... θυμήθηκε μετά από καιρό τις επιθετικές της αρετές.

Από τις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος η αθηναϊκή ομάδα είχε ξεχωρίσει για την άνεσή της στο σκοράρισμα, αλλά και τις αμυντικές της αδυναμίες. Με εξαίρεση ένα ματς (0-0 με τον Θρασύβουλο) οι «κυανόλευκοι» έβρισκαν διαρκώς δίχτυα έως και τη 15η αγωνιστική, αλλά έπειτα από την επικράτηση (3-1) απέναντι στον Πιερικό στις 14 Ιανουαρίου... σίγησαν.

Ακολούθησαν επτά αγώνες με μόλις ένα γκολ ενεργητικό μέχρι να φτάσουμε στο απόγευμα της 24ης Φεβρουαρίου, οπότε η Καλλιθέα ξέσπασε. Όχι μόνο επέστρεψε στα γκολ έπειτα από έξι αγωνιστικές, αλλά είδε και τα δύο δυνατά της «χαρτιά», τους Αλεξάντερ Ντακόλ, Ματθαίο Μαρουκάκη να βρίσκουν ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Ντακόλ έκανε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του στη χώρα μας και σκόραρε έπειτα από 775 αγωνιστικά λεπτά πρωταθλήματος, ενώ ο Μαρουκάκης πανηγύρισε έπειτα από 893 λεπτά στις εμφανίσεις του στη Football League! Όσο για την Καλλιθέα; Σκόραρε πέντε φορές στο «Ελ Πάσο» έπειτα από περίπου ένα χρόνο, καθώς στις 28 Μαρτίου 2012 είχε επικρατήσει 5-2 της Παναχαϊκής.

Last modified onΔευτέρα, 25 Φεβρουάριος 2013 13:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep