Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ψηλότερα οι στόχοι μας»

Ο Γιάννης Παπακώτσας μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας και τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν με νίκη στην Καβάλα για να κοιτάξουν πλέον πιο ψηλά. Ο Γιάννης Παπακώτσας μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας και τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν με νίκη στην Καβάλα για να κοιτάξουν πλέον πιο ψηλά.

Ο Γιάννης Παπακώστας εκθείασε το πάθος των ποδοσφαιριστών του και τόνισε πως πρέπει να κοιτάξουν το ματς με την Καβάλα, όπου με θετικό αποτέλεσμα θα «κοιτάζουν» πιο ψηλά.

Στη μεγάλη νίκη της Καλλιθέας στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Παπακώστας, ο οποίος βέβαια τόνισε πως πρέπει να υπάρξει και συνέχεια στην Καβάλα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να επαναπροσδιορίσει τους στόχους της. "Για εμάς είναι μια τεράστια νίκη, μας δίνει μια ώθηση. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που έκαναν μεγάλη προσπάθεια και έχουν παλέψει για να μείνουν μέσα στο κύπελλο και το πρωτάθλημα. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε να γίνει ένα παιχνίδι που θα δικαιολογούσε την ποιότητα των δύο ομάδων. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το πάθος που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μου στο γήπεδο.

Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, το παιχνίδι της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο και αυτό για το πρωτάθλημα της Κυριακής με την Καβάλα. Στην Καβάλα θα πρέπει να κοιτάξουμε για το καλύτερο ώστε να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε πάλι τους στόχους μας που θα είναι για παραπάνω. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που βρέθηκε σήμερα στο πλευρό της ομάδας".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep