Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σαλευρής: «Θα ενισχυθούμε»

Ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής δήλωσε ότι οι «κυανόλευκοι» θα ξεπεράσουν τις έως τώρα ατυχίες του πρωταθλήματος.

Την πρώτη του προπόνηση με την Καλλιθέα έκανε την Τετάρτη (19/12) ο Γιάννης Παπακώστας, ενώ προηγουμένως τα μέλη της διοίκησης τον παρουσίασαν στους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, στο πλαίσιο της αλλαγής προπονητή ο Νίκος Σαλευρής με δήλωσή του υποσχέθηκε ενίσχυση και τόνισε ότι οι «κυανόλευκοι» θα πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Νίκο Παντέλη για την προσφορά του και τόνισε ότι η Καλλιθέα θα συνεχίσει με τον Γιάννη Παπακώστα, του οποίου η δουλειά είναι αναγνωρισμένη στο ποδόσφαιρο και ταιριάζει με την φιλοσοφία της ομάδας. Παράλληλα, δήλωσε: «Η ομάδα θα ενισχυθεί μεταγραφικά τις επόμενες εβδομάδες και θα ξεπεράσει τις ατυχίες της. Η βαθμολογική θέση δεν είναι αυτή που αρμόζει στις δυνατότητες της ομάδας και να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι μας ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας.

Η Καλλιθέα αυτή την κρίσιμη στιγμή έχει την υποστήριξη μόνο των αγνών φιλάθλων της. Όχι μόνο η τοπική κοινωνία έχει προκλητικά κωφεύσει στα αλλεπάλληλα αιτήματά μας για ουσιαστική ενίσχυση, αλλά η ομάδα μας έχει εκδιωχθεί, με διαδικασίες που δεν κρίνω σκόπιμο στην παρούσα φάση να εκθέσω, από το προπονητικό κέντρο της Βάρης. Τις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε να πούμε περισσότερα».

Για το πρωί της Πέμπτης (20/12) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του τεχνικού επιτελείου, του τεχνικού διευθυντή, Βαγγέλη Γούτη και του γενικού αρχηγού, Μητσόπουλου για να γίνει ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός των επόμενων κινήσεων ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου».

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2012 15:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep