Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Υποκριτής ο Φαρινόλα»!

Επίθεση της Καλλιθέας στον Πάολο Φαρινόλα και παραδοχή ότι υπέγραψε στον Απόλλωνα.

Η διοίκηση των «κυανόλευκων» με αφορμή τον αποκλεισμό του Φαρινόλα από την αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έγιναν για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε υποκριτή και σημείωσε ότι οι πληροφορίες της ΠΑΕ αναφέρουν ότι έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με άλλη αθηναϊκή ομάδα (σ.σ. τον Απόλλωνα).

Αναλυτικά η ΠΑΕ ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ επιθυμεί να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας, αναφορικά με τα γεγονότα που προηγήθηκαν της άρνησης του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Π. Φαρινόλα να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Η Διοίκηση εγκαίρως είχε καλέσει τον Π. Φαρινόλα, προκειμένου να συμφωνηθούν οι όροι ανανέωσης του επαγγελματικού του συμβολαίου.

Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε την καταβολή συγκεκριμένου χρηματικού ποσού, την καταβολή του οποίου η ομάδα μας τελικά αποδέχθηκε και πήρε την διαβεβαίωση και η Διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος κ. Σαλευρής για την ανανέωση της συνεργασίας.
Κατά την τελευταία συνάντησή μας με τον Π. Φαρινόλα, αν και είχε γίνει αποδεκτό το σύνολο των όρων του, ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, γιατί – όπως αποκάλυψε – είχε ήδη δεσμευθεί με άλλη αθηναϊκή ΠΑΕ.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ καταδικάζει απερίφραστα τη στάση του Π. Φαρινόλα, ο οποίος αντί να ακολουθήσει την ευθεία οδό, επί σειρά εβδομάδων υποκρινόταν ότι διαπραγματεύεται την παραμονή του, ενώ ήδη είχε αποφασίσει την αποχώρησή του και – κατά πληροφορίες μας – είχε ήδη υπογράψει νέο επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ εύχεται στον Π. Φαρινόλα καλή τύχη και του υπενθυμίζει ότι οι σοβαρές επαγγελματικές καριέρες ουδέποτε στηρίχθηκαν στην υποκρισία».

Last modified onΚυριακή, 16 Δεκέμβριος 2012 12:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep