Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σβηστά την ΑΕΚ η Καλλιθέα

Η Καλλιθέα νίκησε 1-0 την «Ένωση» στο Ελ Πάσο χάρη σε γκολ Φαρινόλα στο 64'.

Νικηφόρο ήταν το φιλικό που έδωσε στην έδρα της το απόγευμα της Κυριακής η Καλλιθέα απέναντι στην ΑΕΚ. Το παιχνίδι έκρινε ο Φαρινόλα στο 69'. Σε μία καλή οργανωμένη προσπάθειά τους, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του 26χρονου μεσοεπιθετικού και κράτησαν έως το τέλος το υπέρ τους προβάδισμα. Στο πρώτος μέρος δεν έγινε καμία ουσιαστική ευκαιρία. Στο δεύτερο ξανά καμία ομάδα δεν ανέβασε στροφές, ωστόσο η ομάδα του Νίκου παντέλη ήταν αυτή που πήρε τη νίκη. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, ενώ η Καλλιθέας έδειχνε λίγο πιο απειλητική μπροστά στην εστία του Αραμπατζή.

Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα, οι οργανωμένοι της Καλλιθέας ζήτησαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ, που «έφυγε» από τη ζωή ενώ κατευθυνόταν στο ΟΑΚΑ για να δει την αναμέτρηση της «Ένωσης» με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχέλης, Φραγκής, Πλάτανος, Χριστοφιλέας, Πίκολο, Κατσικογιάννης (54' Δημητρίου), Φουντουκιδης, Ντα Σίλβα, Φαρινόλα (65' Άμπατ), Ματσούκης, Ατματζίδης (81' Σιμόν)

 

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γιάγκο, Κατσικοκέρης (59' Χατζησάββας), Παυλής, Κοτσαρίδης, Ρίκκα (84' Γαρουφαλιάς), Σταματής, Παπαδημητρίου (69' Αγκιριμπά), Αρκούδας (69' Τσουκαλάς), Τσούπρος, Κουρέλλας

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2012 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep