Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άφησε εκτός τον Ντα Σίλβα

Εκτός αποστολής άφησε ο Νίκος Παντέλης τον Ντα Σίλβα για το πειθαρχικό του παράπτωμα.

Δεν συγχώρησε τον Ντα Σίλβα ο Νίκος Παντέλης για την απόφασή του να φύγει μόνος από το γήπεδο της Φυλής και όχι με την υπόλοιπη ομάδα, μετά το ματς με τον Θρασύβουλο. Όχι μόνο τον παρέπεμψε στη διοίκηση, αλλά τον άφησε εκτός για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου την Τετάρτη (21/11). Ο Νίκος Παντέλης δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Παύλο Μουσταφίδη που συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον Θρασύβουλο και δηλώθηκε να εκτίσει απέναντι στους Βολιώτες την ποινή του. Πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αγώνα για την Καλλιθέα, που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να τονωθεί η αυτοπεποίθηση των παικτών. 

Η 18άδα που ανακοίνωσε ο έμπειρος κόουτς αποτελείται από τους: Αρβανίτη, Ατματζίδη, Ντακόλ, Καλτσά, Κατσικογιάννη, Κατσούλη, Μαρουκάκη, Ματσούκα, Μιχελή, Πλάτανο, Ρουσάκη, Σεμπέκο, Σταύρου, Φαρινόλα, Πίκολο, Φουντουκίδη, Φραγκή και Χριστοφιλέα.
Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης (20/11) αντιπροσωπεία των παικτών επισκέφτηκαν τα σχολεία της περιοχής και μοίρασαν εισιτήρια για τον αγώνα στους μαθητές και στις μαθήτριες.

Last modified onΤρίτη, 20 Νοέμβριος 2012 13:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep