Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ρόστερ με… 60 παίκτες»

Παράπονα του Νίκου Παντέλη από τη διαιτησία του αγώνα Καλλιθέα – Παναχαϊκή.

Ο τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας είπε μετά το 3-3 με την Παναχαϊκή δήλωσε: «Συγχατητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων για το θέαμα. Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω χέρι στους παίκτες μου ή να τους δώσω συγχαρητήρια. Θέλει ψυχικά αποθέματα και άντερα για να γυρίσεις τέτοιο ματς. Γενικά, αδικούμε τους εαυτούς μας. Η αχίλλειος πτέρνα μας είναι η αμυντική λειτουργία και βρισκόμαστε πάντα με την πλάτη στον τοίχο.

Είμαι περήφανος για την ομάδα και βάσει ευκαιριών ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω. Κρατάμε την προσπάθεια. Για τη φάση του έμμεσου δεν έχω άποψη. Ήταν ένα πολύ καλό ματς με έναν διαιτητή που εκνεύρισε τις δύο ομάδες με τα σφυρίγματά του. Πολλές κάρτες αδικαιολόγητα, που απαιτούν ρόστερ 60 παικτών για να αντεπεξέλθει κανείς».

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είπε: «Για τους αμυντικούς το ματς ήταν εφιάλτης. Αν δεν έχουμε καλή αμυντική λειτουργία δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό. Έχω πίστη και θεωρώ ότι στη συνέχεια θα διορθώσουμε τα λάθη. Κρατάμε μόνο τα ψυχικά αποθέματα που δείξαμε ότι έχουμε».

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2012 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep