Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πετάξαμε τρεις βαθμούς»

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να διαχειριστεί από πολύ νωρίς τα προβλήματα με τους τιμωρημένους και τους τραυματίες. Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να διαχειριστεί από πολύ νωρίς τα προβλήματα με τους τιμωρημένους και τους τραυματίες.

Ο Νίκος Παντέλης τόνισε πως η Καλλιθεά έπρεπε να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας από το παιχνίδι με την Επανομή.

Από πολύ νωρίς ο Νίκος Παντέλης θα πρέπει να διαχειριστεί τα προβλήματα με τις κάρτες και τους τραυματίες, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου. «Θεωρώ για μας πως πετάξαμε τρεις βαθμούς από τη στιγμή που ανατράπηκε η αριθμητική ισορροπία πολύ νωρίς με την αποβολή στο πέναλτι και έπειτα που μείναμε προς στο τέλος για λίγο με εννιά παίκτες. Δεν έχω κανένα παράπονο για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου, όμως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει έστω τον έναν βαθμό. Έχουμε τώρα ένα οριακό παιχνίδι με τα Γιαννιτσά και θα πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Επίσης τόνισε πως η ομάδα του έχει πλέον αρκετούς τραυματίες και τιμωρημένους και θα πρέπει να το διαχειριστεί ανάλογα, ενώ για το διαιτητή και τις αποβολές τόνισε: «Οι διαιτητές δεν θα πρέπει να δίνουν με τόση ευκολία τις κάρτες, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Η πρώτη αποβολή είναι δίκαιη, όχι όμως η δεύτερη, ενώ στη φάση του τραυματισμού του τερματοφύλακα της Αναγέννησης, θα μπορούσε να κρατήσει περισσότερο χρόνο καθυστερήσεις. Όχι μόνο οκτώ λεπτά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep