300 παιχνίδια με γκολ ο Ιασωνίδης

Ο Κώστας Ιασωνίδης έφτασε τα 300 επαγγελματικά ματς στην καριέρα του. Ο Κώστας Ιασωνίδης έφτασε τα 300 επαγγελματικά ματς στην καριέρα του.

Με γκολ στην αναμέτρηση Ηρακλής Ψαχνών - Ερμιονίδα γιόρτασε τα 300 ματς επαγγελαμτικά ματς ο Κώστας Ιασωνίδης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΝΤΟΛΗΣ 

Τι καλύτερο από το να πετυχαίνεις τέρμα, να κερδίζει η ομάδα σου και ‘συ να συμπληρώνεις 300 αγώνες στα γήπεδα; Όλ’ αυτά τα πέτυχε ο Κώστας Ιασωνίδης της Ερμιονίδας με το σπουδαίο διπλό που πήρε μέσα στα Ψαχνά. Ο πολύπειρος Καστοριανός αμυντικός, από τους λίγους «γνώστες» της κατηγορίας, έφθασε πολύ κοντά στο να παίξει Α’ Εθνική με τους «γουναράδες» διεκδικώντας την άνοδο (2006-07) μαζί με την Βέροια και χάνοντάς την τελευταία αγωνιστική.

Παρ’ όλ’ αυτά, δεν ξεκίνησε από την ιδιαίτερη πατρίδα του να παίζει επαγγελματικά, αλλά από την Μαρκό της Αττικής (πρώτη συμμετοχή στο Μαρκό-Άρης 2-2 για το Κύπελλο στις 10/8/2003). Επίσης αγωνίστηκε στους Πανηλειακό, Προοδευτική, Απόλλωνα Σμύρνης (δις), Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανθρακικό (οι μοναδικές 10 συμμετοχές του στην Α’), Αναγέννηση Γιαννιτσών, Τηλυκράτη Λευκάδος και Πιερικό πριν πλαισιώσει από πέρυσι τον χειμώνα το δυναμικό της Ερμιονίδας. 

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 

 

ΣΥΜΜ. ΓΚΟΛ
Α' ΕΘΝΙΚΗ 10
Β' ΕΘΝΙΚΗ  156 8
Γ' ΕΘΝΙΚΗ  108 6
ΚΥΠΕΛΛΟ 26 2

Πρώτο τέρμα στην Β’ Εθνική για τους Βασίλη Τριανταφυλλάκο (Ολυμπιακός Βόλου), Κώστα Μπανούση (ΑΕΛ), Βασίλη Λιόλιο (Αιγινιακός) και Δημήτρη Σανδραβέλη (Παναιγιάλειος). Σαν «πρωτιά» βεβαίως μπορεί να χαρακτηριστεί και το τέρμα «μπάζζερ-μπήτερ» που πέτυχε ο πληγείς από πολλούς τραυματισμούς Σταμάτης Καρράς των Βολιωτών. Άλλωστε, το τελευταίο του τέρμα είχε σημειωθεί με άλλη φανέλλα (Θρασύβουλος) 3 ακριβώς χρόνια πριν από αυτό που σημείωσε τώρα (27/2/2012) στο 5-0 επί του Εθνικού Αστέρα στην Φυλή.

Το «βάπτισμα του πυρός» στην κατηγορία πήραν οι Φλεριβάλ, Ζαχαράκης (ΑΕΛ), Στόικοβιτς (Ερμιονίς) και Μπιλίμπασι (Φωστήρ).

150 οι αγώνες στην ως τώρα σταδιοδρομία του αμυντικού του Ολυμπιακού Βόλου, Λευτέρη Γιαλούση.

Το δεύτερο τέρμα της ΑΕΚ ήταν το 100ό στις εντός έδρας αναμετρήσεις της με την Παναχαϊκή. Από την άλλη, η αχαϊκή ομάδα εξακολουθεί να είναι η μοναδική στην κατηγορία που έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια, με τον Λεωνίδα Κυβελίδη να ισοφαρίζει ήδη την επίδοση του σκοραρίσματος σε 4 συνεχόμενους αγώνες, όπως έχει ήδη καταφέρει ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ο Ηρακλής έφθασε τις 80 νίκες και η Ζάκυνθος τις 20.

Εκατό πλέον οι συμμετοχές του Θανάση Τσίγκα της Καλλιθέας στην Β‘ Εθνική.

Last modified onΠαρασκευή, 27 Φεβρουάριος 2015 10:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep