Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρωταθλητές ξανά»

Ο προπονητής Νέων του Πανσερραϊκού, Σάκης Αναστασιάδης σημείωσε ότι τα «λιοντάρια» δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα στον τελικό των Νέων.

Οι Σερραίοι θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων το Σάββατο (27/04) απέναντι στον Παναιτωλικό και ο Αναστασιάδης σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών τόνισε ότι οδηγός για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι το περσινό ματς, οπότε κατέκτησαν την πρώτη θέση απέναντι στην Παναχαϊκή. Παράλληλα, ανέφερε ότι από τον Πανσερραϊκό λείπει αυτός που θα έρθει με όραμα να χτίσει την ομάδα σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή Νέων του Πανσερραϊκού:

Για το αν αποτελεί κίνητρο για κάποιον επενδυτή η δουλειά που γίνεται:

«Σίγουρα είναι κίνητρο και για κάποιον επενδυτή. Βγαίνουν συνεχώς ποδοσφαιριστές και για κάποιον που θα επενδύσει πραγματικά, τα κέρδη θα είναι πολλαπλάσια. Αυτό που λείπει από τον Πανσερραϊκό τα τελευταία χρόνια, είναι αυτός που θα ηγηθεί να έχει όραμα. Τότε θα φέρει και τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Να θέλει να χτίσει μια ομάδα σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Λείπει τις τελευταίες δεκαετίες αυτό από την ομάδα. Αν μπορέσουμε και βρούμε έναν άνθρωπο που αγαπάει αυτό που κάνει. Αξίζει να ασχοληθεί κάποιος και έχει όλες τις προϋποθέσεις. Αυτά τα χρόνια έχουν επενδυθεί λίγα και τα κέρδη είναι πολλαπλάσια».

Για τον τελικό κόντρα στον Παναιτωλικό:

«Τερματίσαμε στην 1η θέση του ομίλου μας, με διαφορά εννιά βαθμούς από την 2η ΑΕΛ. Και πέρυσι ήμασταν στον τελικό και κερδίσαμε την Παναχαϊκή με 2-0. Φέτος αντιμετωπίζουμε τον Παναιτωλικό, μια καλή ομάδα όπως λένε οι πληροφορίες μου. Είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε ακόμη ένα πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε την εμπειρία, είναι οδηγός μας το περσινό παιχνίδι το πΏς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Παναιτωλικό, θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ας προσαρμοστεί ο αντίπαλος σε εμάς. Εμείς δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν ενόψει του αγώνα:

«Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν ξέρουμε πόσα παιδιά από την πρώτη ομάδα που είναι επαγγελματίες θα μπορούν να είναι στην διάθεση μας. Το Σάββατο παίζουμε εμείς, την Κυριακή η πρώτη ομάδα. Μίλησα ήδη με τον Μιχάλη Γρηγορίου και είπαμε πως θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούν δυνατές και οι δύο ομάδες. Ο Παναιτωλικός έχει το πλεονέκτημα να έχει ρεπό η πρώτη ομάδα και να έχει όσους ποδοσφαιριστές θέλει. Δεν ξέρω βέβαια και πόσοι μπορούν να αγωνιστούν».

Για την φιλοσοφία της ομάδας:

«Σίγουρα πετυχαίνουμε πολλές νίκες, αλλά μέσα από τις ήττες μαθαίνεις. Προσπαθούμε να εμφυσήσουμε στα παιδιά τον χαρακτήρα του νικητή. Θέλουμε να κυνηγούν τη νίκη με σωστό τρόπο, γιατί είναι και ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα. Το μυστικό είναι η δουλειά και η φιλοσοφία που έχουμε».

Για τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς:

«Η φετινή χρονιά ήταν η πιο δύσκολα, από πλευράς κυρίως γηπέδων. Ξέρετε όλοι την κατάσταση των γηπέδων του Λευκώνα. Η προπόνηση μας ήταν ποιοτικά χαμηλότερη, προσπαθούσαμε σε άλλα γήπεδα να κάνουμε δουλειά».

Για την ομάδα Νέων του Εθνικού Γαζώρου:

«Ήταν πάρα πολύ καλή η πορεία της ομάδας. Πετύχανε για πρώτη χρονιά πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Έχει ανθρώπους που προσπαθούν να οργανωθούν σε υψηλό επίπεδο. Δεν κάνουν κάτι επιφανειακό».

Πηγή: www.serressport.gr

Last modified onΠαρασκευή, 26 Απρίλιος 2013 14:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep