Κληρώνει για τους ημιτελικούς

Δύο μήνες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος Κ19 η κανονική σεζόν ολοκληρώθηκε και ορίστηκε η κλήρωση των ημιτελικών.

Το... τουρνουά Κ19 που ξεκίνησε - μετά από αναβολές επί αναβολών - στα μέσα Φεβρουαρίου και ολοκλήρωσε την κανονική του διάρκεια τέλη Απριλίου μετρά αντίστροφα για την κλήρωση των ημιτελικών. Πρόκειται, βέβαια, για μία διοργάνωση για την οποία μόνο να υπερηφανεύεται δεν μπορεί η Super League 2.

Η βαρύτητα που δίνεται παραδοσιακά στις υποδομές είναι τέτοια που όσες ομάδες ήταν «τυχερές» έδωσαν 8 ματς στην "κανονική σεζόν", ενώ άλλες λιγότερα, γιατί πολλές επέλεγαν να μην μπουν σε έξοδα μετακινήσεων...

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι η Super League 2 δεν έχει την απαραίτητη οικονομική βοήθεια. Πάγιο αίτημα είναι η ισότιμη μεταχείριση με τη Super League, ωστε οι ομάδες να λαμβάνουν περισσότερα χρήματα από το αναπτυξιακό πρόγραμμα solidarity της UEFA, κάτι που δεν έχει ικανοποιηθεί.

Η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει στις 8 Μαΐου. Η ενημέρωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι μετά την ολοκλήρωση του Β’ Γύρου του πρωταθλήματος Κ19 Super League 2, 2023-24, οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των τεσσάρων ομίλων είναι: Α’ Όμιλος: Καμπανιακός, Β’ Όμιλος: ΑΕΛ, Γ’ Όμιλος: Παναχαϊκή και Δ’ Όμιλος: Ιωνικός.

Σύμφωνα και με το άρθρο 15 της προκήρυξης του εν λόγω πρωταθλήματος , οι προαναφερόμενες ομάδες προκρίνονται στην τελική φάση όπου θα διεξαχθούν δύο ημιτελικοί αγώνες.

Την Τετάρτη 08.05.2024 και ώρα 13:00, θα διεξαχθεί κλήρωση μεταξύ των ομάδων που προκρίθηκαν στα γραφεία της διοργανώτριας, προκειμένου να προκύψουν τα ζευγάρια των δυο ημιτελικών και οι γηπεδούχοι».

Last modified onΤρίτη, 30 Απρίλιος 2024 12:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep