Να μείνει αήττητος

Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση με της Κυριακής στον Βόλο. Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση με της Κυριακής στον Βόλο.

Ο Πλατανιάς έκανε την τελευταία του προπόνηση στον Βόλο και θέλει την Κυριακή (9/12) να διατηρήσει το αήττητο που έχει στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. 

Με μικρής διάρκειας προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/12 - 14.00) με τον Βόλο. Η ομάδα των Χανίων δούλεψε κυρίως στην τακτική στον Βόλο, όπου βρίσκεται από νωρίς το Σάββατο (8/12) για να είναι απόλυτα έτοιμη για την πρόκληση του αγώνα με την τοπική ομάδα, η οποία μπορεί να διατηρεί το αήττητο στην έδρα της (2 νίκες - 1 ισοπαλία), αλλά ο Πλατανιάς παραμένει χωρίς ήττα και στα επτά ματς που έχει δώσει στην φετινή Football League.  

Το μοναδικό πρόβλημα του τεχνικού της ομάδας του Πλατανιά, Γιάννη Τάτση είναι η απουσία του Στέλιου Ποζατζίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έχει μείνει στην Κρήτη για θεραπείες. Εκτός αποστολής είναι και οι Σαάντο, Λάμτσε και Βασιλειάδης.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep