Ακαδημίες στα πρότυπα ΠΑΕ

Ο Πλατανιάς Χανίων επιδιώκει τη λειτουργία των ακαδημιών στα πρότυπα της πρώτης ομάδας.

Παροχές επαγγελματία ποδοσφαιριστή επιδιώκει να παρέχει ο Πλατανιάς Χανίων στους νεαρούς που εντάσσονται στις ακαδημίες. Η ΠΑΕ με αφορμή μεταγραφή της Κ19 ενημερώσε σχετικά με τις διαδικασίες που προηγήθηκαν των υπογραφών και σημείωσε:

«Τους τελευταίους μήνες στην ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, έχει γίνει από όλους τους ανθρώπους της ομάδας μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε να δημιουργηθούν τα πάντα, σχεδόν από την αρχή. Στο πλαίσιο της νέας αυτής προσπάθειας, δεν υπάγεται μόνο η πρώτη ομάδα, που όπως όλοι έχετε διαπιστώσει χτίστηκε από το μηδέν, αλλά και οι Ακαδημίες του Πλατανιά. Από την Κ19 έως τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα.

Στόχος του προέδρου της ΠΑΕ, κ. Μανώλη Μαθιουλάκη, του τεχνικού διευθυντή, Βασίλη Αμανατίδη και του προπονητή της Κ19, Γιώργου Κόλτζου, είναι να δείξουμε σε όλα τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, σε έναν χώρο ιδιαίτερα απαιτητικό, όπως αυτός του ποδοσφαίρου, ότι για μας κάθε παίκτης είναι σημαντικός. Να αποδείξουμε στις ευαίσθητες αυτές ηλικίες, ότι στον Πλατανιά πάνω από όλα σεβόμαστε τον άνθρωπο. Και αυτό το κάνουμε με πράξεις και όχι με λόγια.

Τελευταία προσθήκη για την Κ19 του Πλατανιά, ήταν ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Πελτέκης, ο οποίος αποκτήθηκε έπειτα από συνεννόηση του προέδρου, του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή της Κ19. Η πρόκληση στα Χανιά για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές, δεν αφορούσε μόνο στον νεαρό παίκτη, αλλά και στους κηδεμόνες του, τους οποίους υποδεχτήκαμε στο αεροδρόμιο, φροντίσαμε για την άψογη διαμονή τους και φυσικά τη διατροφή τους.

Υπήρχε διαρκής επικοινωνία με τη μητέρα του παίκτη, προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο σχολείο, ενώ η υπογραφή του δελτίου πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη, όπως έχει συμβεί και με τους παίκτες της πρώτης ομάδας. Με την ολοκλήρωση, δε, της μεταγραφής, αυτή ανακοινώθηκε και επίσημα μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, ώστε να ενημερωθούν και τα ΜΜΕ.

Ακολούθησε η γνωριμία με τους προπονητές και τους συναθλητές του, ενώ η ΠΑΕ Πλατανιάς έχει αναλάβει πλήρως την ευθύνη της διαμονής του και της διατροφής του, καθώς τα παιδιά που έρχονται στην ομάδα εκτός Χανίων, μένουν μαζί με έναν συνομήλικο συμπαίκτη τους διαμέρισμα το οποίο διαθέτει όλα εκείνα που χρειάζονται, ώστε να μην διαφέρει από τα σπίτια τους.

Στην ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, θεωρούμε υποχρέωσή μας να παρέχουμε στο νεαρό ποδοσφαιριστή, όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για να νιώσει ότι είναι επαγγελματίας, αλλά πάνω από όλα, ένας σημαντικός και ξεχωριστός για εμάς άνθρωπος.

Αυτό, βέβαια, δεν ισχύει μόνο για τον Γιάννη Πελτέκη, αλλά για όλα αξιόλογα και ξεχωριστά παιδιά που έχουν διαβεί, αλλά και πρόκειται να διαβούν την πόρτα των Ακαδημιών μας. Στοιχηματίζουμε πρώτα στην ανθρώπινη πλευρά τους, καθώς θέλουμε να καταλάβουν ακριβώς το γιατί επιλέχτηκαν να γίνουν μέλη της οικογένειας της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.

Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Γιάννη και σε όλα τα παιδιά της Κ19 και να θυμούνται ότι με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά, ο χρόνος θα είναι πάντα σύμμαχός τους στην προσπάθεια που κάνουν για να καταξιωθούν και να προχωρήσουν, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή τους γενικότερα».

Last modified onΠαρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2018 15:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep