Σειρά οι Έλληνες

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Πλατανιά με τους ποδοσφαιριστές να περνάνε από εργοφυσιολογικές εξετάσεις. Συνεχίζεται η προετοιμασία του Πλατανιά με τους ποδοσφαιριστές να περνάνε από εργοφυσιολογικές εξετάσεις.

Ο Πλατανιάς προχωρά πλέον στην ενίσχυση και με Έλληνες ποδοσφαιριστές μετά την ανακοίνωση για τους δύο βραζιλιάνους. 

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές παίρνουν πλέον σειρά στον Πλατανιά, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη υπάρχουν συμφωνίες και με άλλους παίκτες που βρίσκονται στην πόλη των Χανίων και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να υπογράψουν τα συμβόλαια τους και να ανακοινωθούν. 

Η κινητικότητα στην ομάδα του Πλατανιά έχει αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες καθώς ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει να μπει η ομάδα στο τελικό στάδιο και της οργάνωσης, αλλά και της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν. Ο Πάουλο Κάμπος βρίσκεται σε συνεχείς διεργασίες για να προχωρήσουν οι εξελίξεις μαζί με τον Βασίλη Αμανατίδη που τρέχει τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας κ και να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, πάντως, χωρίστηκαν σε γκρουπ ώστε να περάσουν από εργοφυσιλογικές εξετάσεις και το πρώτο τις πραγματοποίησε την Παρασκευή (17/8), ενώ τα άλλα δύο θα υποβληθούν το Σάββατο (18/8) και την Κυριακή (19/8).  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep