Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χατζηνικολάου: «Πάμε για άνοδο»

Η πρώτη γνωριμία του Γιάννη Χατζηνικολάου με τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων.

Πολλά περισσότερα θα έχει να τους πει τις προσεχείς ημέρες, όμως ο Γιάννης Χατζηνικολάου πρόλαβε να στείλει το μήνυμα στη γνωριμία που είχε με τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων την Τρίτη (27/03) το πρωί. Οι διοικούντες την ΠΑΕ τον παρουσίασαν στους παίκτες και εκείνος τους τόνισε ότι στόχος είναι η διεκδίκηση της ανόδου. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι τους έχει παρακολουθήσει και έχει διαπιστώσει ότι όλοι τους έχουν πολλές δυνατότητες.

Ο Χατζηνικολάου θα βρίσκεται στην εξέδρα την Τετάρτη (28/03) στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα, την ίδια στιγμή που στον πάγκο θα βρίσκεται για δεύτερη φορά ως υπηρεσιακός ο Τάκης Τσακαλίδης.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη (27/03) και ακολούθως ανακοινώθηκε η αποστολή από την οποία απουσιάζουν ο τιμωρημένος Δέντσας, ο τραυματίας Μανουσάκης και ο τερματοφύλακας Γκολέμης.

Κατά συνέπεια, η αποστολή είναι η εξής: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Τζανής, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Μαραγκός, Δημήτρης, Παπαζούδης, Τσοντάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Πάγκαλος, Δράμι, Μαραγκουδάκης, Δρακάκης, Χαϊκάλης και Ναζλίδης.

Last modified onΤρίτη, 27 Μάρτιος 2012 14:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep