Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβακάς: Η ομάδα είναι πάνω από όλους

 

Κάτι περισσότερο ήθελε από το ματς με την Κέρκυρα ο προπονητής του Πλατανιά Τιμόθεος Καβακάς.

Δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε ποιοι είμαστε και ξέρουμε που βρισκόμαστε. Γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητες μας. Ηταν η πρώτη μας ήττα έπειτα από εννέα επίσημα παιχνίδια μέσα στην σεζόν. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Ο προπονητής του Πλατανιά Τιμόθεος Καβακάς υποστήριξε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς με την Κέρκυρα σύμφωνα με την απόδοση της, αλλά φάνηκε η διαφορά κατηγορίας. Για την υπόθεση του Πότσι είπε πως "διάλεξε άλλο δρόμο". Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το ματς κυπέλλου με την Κέρκυρα ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων.

"Δεν κλείσαμε τη χρονιά όπως θέλαμε. Επιθημούσαμε πάρα πολύ να πάρουμε την πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα της Super League, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ηταν η πρώτη μας ήττα έπειτα από εννέα επίσημα παιχνίδια μέσα στην σεζόν. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Δεχθήκαμε τρία γκολ και ειδικά τα δύο πρώτα τα χαρίσαμε στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλά όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ τα πράγματα είναι δύσκολα και αυτή άλλωστε είναι η διαφορά της κατηγορίας που είχαμε με την Κέρκυρα και αυτό φάνηκε.Θέλω να δώσω στους παίκτες μου συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έκαναν τόσο στο ματς με την Κέρκυρα, αλλά και γενικότερα σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος μέχρι τώρα.

Κάνουμε συνολική προσπάθεια. Η υπόθεση με τον Πότσι έχει τελειώσει από την στιγμή που επέλέξε να ακολουθήσει άλλο δρόμο. Η ομάδα θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο.


Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Προσπαθήσαμε και πήγαμε καλά. Δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε ποιοι είμαστε και ξέρουμε που βρισκόμαστε. Γνωρίζουμε ποιες είναι οι δυνατότητες μας. Αν όμως, μετουσιώναμε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Θυμίζω ότι τέσσερις φορές βρεθήκαμε στην περιοχή του αντιπάλου και αν το τελειώναμε καλύτερα θα είχαμε και καλύτερη τύχη. Δεν το καταφέραμε σε αυτές τις φάσεις, κάτι που είναι και ικανότητα και τύχη. Θα έλεγα όμως, ότι ήμασταν καλοί για τα δεδομένα του αγώνα".

Τι αναμένεται να γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου του Πότσι;
"Η ομάδα είναι πάνω από όλους και θα προχωρήσουμε είτε με τον Πότσι, είτε χωρίς αυτόν. Κάνουμε συνολική προσπάθεια. Η υπόθεση με τον Πότσι έχει τελειώσει από την στιγμή που επέλέξε να ακολουθήσει άλλο δρόμο. Η ομάδα θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο. Κάνουμε ομαδική προσπάθεια. Δεν έχουμε παίκτες που κάνουν τη διαφορά και για αυτό το λόγο δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep