Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε Μαραγκό ο Πλατανιάς

 Την απόκτηση του Στέλιου Μαραγκού για τον επόμενο ενάμιση χρόνο ανακοίνωσε ο Πλατανιάς.

Ο 22χρονος (4/5/89) ποδοσφαιριστής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο την Τρίτη (20/12) το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας, με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε., Στέλιο Βαρουξάκη, να τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας.

Στις δηλώσεις του ο Μαραγκός, που αποτελεί την πρώτη προσθήκη του Πλατανιά για την περίοδο του Δεκεμβρίου, δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που συνεχίζει την καριέρα του σε μία νοικοκυρεμένη, όπως την χαρακτήρισε, ομάδα. «Υπέγραψα σ’ ένα σύλλογο που είναι νοικοκυρεμένος. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που έχει τη θέληση να καταφέρει πολλά. Αποτελείται από μια πολύ καλή διοίκηση και διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητή. Το κλίμα είναι πολύ καλό και εύχομαι να τους δικαιώσω. Προσωπικός στόχος είναι ο Πλατανιάς να είναι ένα ακόμα σκαλοπάτι για μένα. Για την ομάδα, είναι η σωτηρία κι από εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο έρθει, θα το κυνηγήσουμε» δήλωσε.

 

INFO

Ο Στέλιος Μαραγκός είναι γεννημένος στις 4 Μαΐου 1989 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Καβάλα. Τη σεζόν 2010-11 δόθηκε δανεικός στη Δόξα Δράμας με την οποία είχε 16 συμμετοχές. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, ενώ υπήρξε συμπαίκτης με τον προπονητή του Πλατανιά, Τιμόθεο Καβακά στον Αετό Σκύδρας.
Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2011 15:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep