Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πλατανιάς και στην Ολλανδία

Διαφήμιση για τον Πλατανιά αποτέλεσε η επίσκεψη του Γιώργου Μουντάκη στην Ολλανδία.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, ο οποίος επιστρέφει το Σάββατο (17/12) το βράδυ στα Χανιά, δεν πέρασε απαρατήρητος, με την Αλμίρε Σίτι στην οποία ως γνωστόν αγωνίζεται ο Χανιώτης τερματοφύλακας Κώστας Περιστερίδης, ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της την επίσκεψη του Μουντάκη στις προπονήσεις της ομάδας τις προηγούμενες ημέρες.

 

«Ο Γιώργος Μουντάκης ο οποίος προέρχεται από την Ελλάδα, την εβδομάδα που μας πέρασε, παρακολούθησε τις προπονήσεις του Αλμίρε Σίτι. Ο ίδιος είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην ΠΑΕ Πλατανιάς, ομάδα που αγωνίζεται στην Β' Εθνική Ελλάδος. Η ομάδα του Πλατανιά έχει έδρα στον Πλατανιά, ένας από τους δήμους της Κρήτης. Ιδρύθηκε το 1931. Tο 2009, η ομάδα προβιβάστηκε στην Football League 2 κατηγορία της Ελλάδος και το 2010-2011 ανέβηκε στην Football League καταλαμβάνοντας την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος» αναφερόταν χαρακτηριστικά.

 

Εκτός από τις προπονήσεις της Αλμίρε Σίτι, ο Μουντάκης παρακολούθησε τα προγράμματα που ακολουθούν οι ακαδημίες και η πρώτη ομάδα του Άγιαξ. Αφού άκουσε διάφορα από τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδος της Φόλενταμ, πρότεινε στην Αλμίρε Σίτι να υπάρξει αδελφοποίηση με τον Πλατανιά.

 

 

Διοργανώνει γιορτή

 

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ενημέρωσε ότι το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 20.30 διοργανώνει εκδήλωση στο κέντρο "Ζυγός". Στο πλαίσιο της βραδιάς που θα περιλαμβάνει μουσική και χορό, θα υπάρξουν βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα μας.

 

Ως εκ τούτου θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες:

• Στην εταιρεία ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. και στον πρόεδρό της κ. Μαθιουλάκη Εμμανουήλ
• Στην επιχείρηση ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ και στον κ. Μαρινάκη Πέτρο
• Στο στέλεχος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας, κ. Καπάκη Μανούσο
• Στον επιχειρηματία κ. Μιχελάκη Ιωάννη
• Στον τέως πρόεδρο του ΠΛΑΤΑΝΙΑ, κ. Βαρουξάκη Κωνσταντίνο
• Στον τέως παράγοντα του ΠΛΑΤΑΝΙΑ, κ. Λιοδάκη Μίμη
• Στον τέως παράγοντα του ΠΛΑΤΑΝΙΑ, κ. Μαθιουλάκη Ευάγγελο

 

«Η Π.Α.Ε ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ καλεί το φίλαθλο κοινό των Χανίων να παραβρεθεί στην εκδήλωση, ενισχύοντας ηθικά και υλικά την ομάδα μας, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE» ανέφερε το δελίο Τύπου.

 

 

Χορηγήθηκε άδεια κατοχής του Μ.Κ. της ΠΑΕ


Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη συνεδρίασή της την Πέμπτη 15/12 χορήγησε άδεια κατοχής του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Πλατανιάς σε οκτώ διαφορετικές εταιρίες που μοιράζονται τις μετοχές της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα άδεια άδεια κατοχής του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Πλατανιάς χορηγήθηκε στους: Αδελφοί Σμυρλάκη Ο.Ε., Ένωση Τραίνων Δ-Κ Α.Ε., Εργομπετόν ΑΒΕΤΕ, Κοκολοδημητράκης Α.Ε., Κρομμυδάκης Α.Ε. (10%), Μπουλταδάκης Γ-Ν Α.Ε., Παπασηφάκη-Κανατάκη Ο.Ε. Πόρτο Πλατανιάς Α.Ε. 11,11%, Τζωρτζάκης Ε. και ΣΙΑ Ε.Ε.".»

Last modified onΠαρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2011 16:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep