Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισόπαλη στο Αίγιο η Παναχαϊκή

Ο Μπρέσκα ήταν από τους κορυφαίους της Παναχαϊκής. Ο Μπρέσκα ήταν από τους κορυφαίους της Παναχαϊκής.

Στο 1-1 έμεινε η Παναχαϊκή με τον Παναιγιάλειο.

Η Παναχαϊκή είχε την υπεροχή, όχι όμως και την ουσία στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο. Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία είχε ο Παναιγιάλειος, όταν στο 9' του σουτ του Μπουλούμπαση βρήκε το δοκάρι του Βρονταρά. Οι φιλοξενούμενοι στο 57' απείλησαν με τον Βουνκ, αλλά το σουτ του Εσθονού αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Καραδαή. Στο 74' ο Μάριο Μπρέσκα, που ήταν ορεξάτος, εκτέλεσε εύστοχα το απευθείας φάουλ και έγραψε το 0-1. Η ισοφάριση των γηπεδούχων του Νίκου Κουρμπανά ήρθε στο 81'. Ο Αργυρόπουλος με ωραία ενέργεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Βρονταρά.

 

ΠAΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Καραδαής, Ρέλλας (46' Σανδραβέλης), Παπαχρήστου, Τ. Παπαδόπουλος (87' Θεοφανόπουλος), Σούλης (46' Ακπαρίδης), Γ. Παπαδόπουλος (46' Μαυρόπουλος), Αργυρόπουλος, Σκαρτσίλας (85' Δαλιάνης), Διαμαντόπουλος (46' Λαζανάς), Μπουλούμπασης (60' Αγουρίδης), Μπούνας.

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Βρονταράς, Σπίνουλας (75' Κωνσταντινίδης), Κοιλιάρας, Βοσκόπουλος, Καραμανλής, Βουνκ, Σαλαμαστράκης, Βασιλαντωνόπουλος (46' Γκούρτσας), Ουρτάδο (75' Ντίνας), Μπρέσκα, Σολάκης.

Last modified onΤετάρτη, 29 Αύγουστος 2012 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep