Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βασικές… δοκιμές

Δοκιμή για τους βασικούς της Παναχαϊκής θα είναι η φιλική αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο την Τετάρτη 29/8 στις 7.30 το απόγευμα. Δοκιμή για τους βασικούς της Παναχαϊκής θα είναι η φιλική αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο την Τετάρτη 29/8 στις 7.30 το απόγευμα.

Η Παναχαϊκή αναμένεται να δοκιμάσει τους βασικούς ποδοσφαιριστές της για αρκετό διάστημα στο φιλικό της Τετάρτης (29/8) με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.

Ο Γιάννης Παπακώστας εκτός από τα 60 λεπτά με την ΑΕΚ δεν έχει βάλει πάλι στο γήπεδο το σχήμα που προορίζει για βασικό. Αυτό αναμένεται να συμβεί στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο την Τατάρτη (29/8 – 7.30) στο γήπεδο του Αιγίου. Στην αποστολή της ομάδας αναμένεται να βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Εγκούντου Ολίσε, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Η απόδοση της ομάδας στο ματς με τον Παναιγιάλειο πιθανότατα θα είναι κριτήριο για πολλά και ο Γιάννης Παπακώστας θέλει να βγάλει συμπεράσματα που ίσως καθορίσουν, τόσο τις κινήσεις της Παναχαϊκής στις μεταγραφές, όσο και το πόσο τελικά μπορούν να προσφέρουν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep