Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εχουμε ρόστερ για άνοδο»

Ο Εγκούτου Ολίσε μίλησε στην εφημερία "Πελοπόννησος" για τις φετινές δυνατότητες της Παναχαϊκής. Ο Εγκούτου Ολίσε μίλησε στην εφημερία "Πελοπόννησος" για τις φετινές δυνατότητες της Παναχαϊκής.

Ο Εγκούτου Ολίσε μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή και τους στόχους της ομάδας.

«Πιστεύω ότι έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε στην Super League. Λέω θα προσπαθήσουμε, επειδή δεν είμαστε Θεοί. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε. Εχουμε έναν προπονητή, ο οποίος είναι πολύ καλός στην τακτική και με την υποστήριξη των οπαδών μας όλα θα πάνε καλά»

Ο 32χρονος Νιγηριανός αποκάλυψε πως ήταν σε συζητήσεις με την ομάδα της Πάτρας όταν έπαιζε στα play off της ανόδου και στεναχωρήθηκε και εκείνος που τελικά η Παναχαϊκή δεν πήρε το εισιτήριο για την Super League. Η συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" και τον Βαγγέλη Γερογιάννη ο Εγκούτου Ολίσε.

Πώς αποφάσισες να έρθεις στην Παναχαϊκή;

«Ήμουν σε συζητήσεις με την ομάδα κατά τη διάρκεια των play off και στενοχωρήθηκα όταν η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να ανέβει στην Super League, επειδή θα ήταν υπέροχο για τα νέα παιδιά να παίξουν στη μεγάλη κατηγορία. Δεν πειράζει όμως, θα προσπαθήσουμε αυτή την περίοδο να πάρουμε την άνοδο».

Πώς σου φαίνεται η Πάτρα;

«Δεν έχω προλάβει να δω πολλά. Φαίνεται ότι είναι μια καλή πόλη και με τον καιρό θα την γνωρίσω καλύτερα».

«Είναι προφανές ότι στην Ελλάδα τα πράγματα δεν είναι ίδια, όπως όταν ήρθα εδώ πριν από τέσσερα χρόνια. Οι άνθρωποι δεν είναι ευτυχισμένοι όπως παλιά, αλλά πιστεύω ότι προσπαθούν ακόμα για το καλύτερο και για το λόγο αυτό σέβομαι πολύ τους Ελληνες. Το σίγουρο είναι πριν από 2-3 χρόνια δεν θα δεχόμουν αυτά τα χρήματα που παίρνω φέτος»

Εχεις εικόνα για το ρόστερ της Παναχαϊκής;

«Πιστεύω ότι έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε να ανέβουμε στην Super League. Λέω θα προσπαθήσουμε, επειδή δεν είμαστε Θεοί. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Δεν τα πάμε άσχημα μέχρι στιγμής. Εχουμε έναν προπονητή, ο οποίος είναι πολύ καλός στην τακτική και με την υποστήριξη των οπαδών μας όλα θα πάνε καλά».

Ποιες είναι οι δικές σου φιλοδοξίες;

«Τώρα έχω υπογράψει στην Παναχαϊκή και η φιλοδοξία μου είναι να ανέβει η ομάδα στην Super League. Οι προσωπικές μου βλέψεις έρχονται αφότου η ομάδα πετύχει τους στόχους της».

«Ήμουν σε συζητήσεις με την ομάδα κατά τη διάρκεια των play off και στενοχωρήθηκα όταν η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να ανέβει στην Super League»

Πώς εισπράττει ένας ξένος ποδοσφαιριστής την οικονομική κρίση στην Ελλάδα;

«Είναι προφανές ότι στην Ελλάδα τα πράγματα δεν είναι ίδια, όπως όταν ήρθα εδώ πριν από τέσσερα χρόνια. Οι άνθρωποι δεν είναι ευτυχισμένοι όπως παλιά, αλλά πιστεύω ότι προσπαθούν ακόμα για το καλύτερο, αφού πραγματικά είναι δύσκολο να αισθάνονται χαρούμενοι με όσα συμβαίνουν και για το λόγο αυτό σέβομαι πολύ τους Ελληνες. Το σίγουρο είναι πριν από 2-3 χρόνια δεν θα δεχόμουν αυτά τα χρήματα που παίρνω φέτος».

Last modified onΔευτέρα, 27 Αύγουστος 2012 12:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep