Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ντίνας για Αταλάντα

Ο Θανάσης Ντίνας έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Αταλάντα που έχει ζητήσει από την Παναχαϊκή να του δώσει άδεια για να κάνει προπονήσεις με την ιταλική ομάδα. Ο Θανάσης Ντίνας έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Αταλάντα που έχει ζητήσει από την Παναχαϊκή να του δώσει άδεια για να κάνει προπονήσεις με την ιταλική ομάδα.

Η ιταλική ομάδα ζήτησε να δοκιμάσει στις προπονήσεις της τον επιθετικό της Παναχαϊκής και αν «πείσει» θα καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του.

Στην Ιταλία αναμένεται να βρεθεί ο Θανάσης Ντίνας για να κάνει προπονήσεις με την Αταλάντα. Ο 23χρονος επιθετικός της Παναχαϊκής μπορεί να έχει απασχολήσει τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ της ΑΕΚ με τις προσπάθειες του Βασίλη Τσάρτα να τον εντάξει στο δυναμικό των Κιτρινόμαυρων, αλλά τελικά το ενδιαφέρον ήρθε από την Αταλάντα.

Ο Θανάσης Ντίνας την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε σε 29 ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου σημείωσε 7 γκολ, ενώ στα play off είχε πέντε συμμετοχές και ένα γκολ.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής δεν φαίνεται να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να δώσει άδεια στον Θανάση Ντίνα για μια εβδομάδα ώστε να δοκιμαστεί από την Αταλάντα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει και η δυνατότητα εξέλιξης του ποδοσφαιριστή στην Ιταλία, αλλά και η θέληση του Αλέξη Κούγια να παραχωρήσει ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής στο εξωτερικό.

Last modified onΔευτέρα, 20 Αύγουστος 2012 11:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep