Ισόπαλη με τη Θύελλα

Στο 1-1 έμειναν Παναχαϊκή και Θύελλα Πατρών σε φιλικό στο «Φ. Αραβαντινός». Ανεπίσημο ντεμπούτο Γιούση.

Το δεύτερο φιλικό μέσα σε διάστημα 24 ωρών έδωσε η Παναχαϊκή την Κυριακή (04/10). Αντίπαλός της στο «Φ. Αραβαντινός» η Θύελλα Πατρών με την οποία οι Κοκκινόμαυροι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Η Θύελλα προηγήθηκε στο 32' με τον Ντίνο και η Παναχαϊκή έφερε το ματς στα ίσα στο 77' με τον Νέο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής Δημήτρης Ελευθερόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής κυρίως σε νεαρούς, ενώ στο 18' είδε τον Αργυρόπουλο να αποχωρεί λόγω ενοχλήσεων. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε ο Χρήστος Γιούσης που αποκτήθηκε δανεικός από την ΑΕΚ.

ΘΥΕΛΛΑ: Σιδέρης (55' Διαμαντόπουλος), Ν.Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος (57' Μπούμπαλης), Κατριβέσης, Τσίγκριλας, Αγουρίδης, Αποστολόπουλος (72' Κουτσαντώνης), Πανίτσας (57' Κ. Κωνσταντινίδης), Παναγόπουλος, Ντίνος, Αγγελής (63' Σκόνδρας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Μπελεζάκης, Λ. Μικές, Πλιάτσικας, Στασινόπουλος, Αργυρόπουλος (18' Κόκας), Μπρους, Σκεπετάρης, Μασούρας, Παπαδόπουλης, Γιούσης. Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κολοβούρης, Πανόπουλος Θωμάς, Στασινόπουλος (80' Πετρόπουλος), Παπαχρονόπουλος, Ταρνάρης, Κόκας, Ταχος, Νέος, Σταθόπουλος, Θεοφάνης.

Last modified onΚυριακή, 04 Οκτώβριος 2020 19:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep