Στο φινάλε η Παναχαϊκή

Με νίκη (2-1) συνοδεύτηκε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της Παναχαϊκής. Η ομάδα της Πάτρας στο δρομολόγιο για το Πήλιο έκανε στάση στην Άμφισσα και αντιμετώπισε τον Φωκικό, επικρατώντας στο 89’ με πέναλτι του Τσερούτι.

Στο 32’ ακυρώθηκε γκολ του Παπαδόπουλου ως οφσάιντ, αλλά ο νεαρός εννέα λεπτά μετά βρήκε ξανά δίχτυα. Αυτή τη φορά ο Μπελεζάκης σέντραρε και ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Η ομάδα της Άμφισσας απάντησε άμεσα και στο 45’ έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Ζιώγα. Στο 75’ από εκτέλεση φάουλ του Τσερούτι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης και από εκτέλεση κόρνερ ο Παπαχρονόπουλος με κεφαλιά είχε οριζόντιο δοκάρι. Εν τέλει το 1-2 διαμόρφωσε ο Τσερούτι με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Ανάκογλου στο 89’.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μένκα, Μπελεζάκης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Πατρώνης, Μπάτροβιτς, Μασούρας, Αραβίδης, Παπαδόπουλος. Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Κολοβούρης, Παπαχρονόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης Πάνος, Μπρους, Σταυρόπουλος, Τσερούτι, Σκεπετάρης, Τσότρας, Ανάκογλου.

Last modified onΔευτέρα, 24 Αύγουστος 2020 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep