Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ναυάγησε» του Φουρτάδο στην ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι ναυάγησε η μεταγραφή του Εμίλιο Φουρτάδο στην ΑΕΚ.

Δόθηκε ραντεβού στο δικηγορικό γραφείο του πρώην προέδρου και νυν νομικού συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Αλεξίου Κούγια, οι κ.κ. Τσιάρτας Βασίλειος και Δημητρέλος Ανδρέας δεν προσήλθαν στο ραντεβού που είχε οριστεί για σήμερα (7/8 ) στις 15:00.

«Ο πρώτος λόγος είναι ότι ενώ υπήρχε προφορική συμφωνία εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ για 35.000 ευρώ μετρητά και 25.000 ευρώ για 30/1/2013 με προσωπική εγγύηση του κου Δημητρέλου, για εισπράξεις ενός φιλικού αγώνα στην Πάτρα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, για ποσοστό 20% σε περίπτωση πωλήσεως από την ΠΑΕ ΑΕΚ σε άλλη ανώνυμη εταιρία και ενώ δόθηκε ραντεβού στο δικηγορικό γραφείο του πρώην προέδρου και νυν νομικού συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚ Αλεξίου Κούγια, οι κ.κ. Τσιάρτας Βασίλειος και Δημητρέλος Ανδρέας δεν προσήλθαν στο ραντεβού που είχε οριστεί για σήμερα (7/8 ) στις 15:00.

Ο Εμίλιο Φουρτάδο θεώρησε υποτιμητική την προσφορά της ΠΑΕ ΑΕΚ για 40.000 ευρώ τον χρόνο και δήλωσε προς τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ότι δεν δέχεται να μεταγραφεί στην ΑΕΚ παίρνοντας λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε στην Παναχαϊκή, τα οποία ξεπερνούσαν τα 60.000 ευρώ τον χρόνο με τα μπόνους.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Εμίλιο Φουρτάδο θεώρησε υποτιμητική την προσφορά της ΠΑΕ ΑΕΚ για 40.000 ευρώ τον χρόνο και δήλωσε προς τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ότι δεν δέχεται να μεταγραφεί στην ΑΕΚ παίρνοντας λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε στην Παναχαϊκή, τα οποία ξεπερνούσαν τα 60.000 ευρώ τον χρόνο με τα μπόνους» ήταν η ανακοίνωση των Αχαιών.

Last modified onΤρίτη, 07 Αύγουστος 2012 20:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep