Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζαχοβάικο και τυπικά... Αχαιός

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του Εσθονού στράικερ.

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση του σέντερ φορ της Εθνικής Εσθονίας Zahovaiko Vjatseslavmr. O Zahovaiko Vjatseslavmr βρίσκεται ήδη στην Πάτρα και το απόγευμα θα βρίσκεται στην προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Παπακώστα. Ο Zahovaiko Vjatseslavmr είναι 29 ετών, έχει ύψος 1,70 και έχει κατακτήσει πρωταθλήματα με τις πρωταθλήτριες Εσθονίας και Νορβηγίας. Έχει αγωνιστεί για 2 χρόνια στην Πορτογαλική Λεϊρία και έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα με την πρωταθλήτρια Κουβέιτ. Τους τελευταίους 6 μήνες αγωνίστηκε στην Φινλανδική KuPS με την οποία κατέκτησε το κύππελο. Ο Zahovaiko Vjatseslavmr είναι συμπαίκτης στην Εθνική Εσθονίας με τον παίκτη της Παναχαϊκής Μάρτιν Βουνκ, ο οποίος και έπαιξε ρόλο για να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα» ήταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

 

«Όχι» στην ΑΕΚ για Φουρτάδο

 

Μάλιστα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, πρόταση για την απόκτηση του Εμίλιο Φουρτάδο υπέβαλαν η Mamelodi Sundowns Football Club, ομάδα της Νοτίου Αφρικής και η ΑΕΚ. Η νοτιοαρφικάνικη ομάδα προσέφερε 70.000 ευρώ και η ΑΕΚ 60.000 ευρώ εκ των οποίων 30.000 μετρητά και 30.000 μέχρι τα Χριστούγεννα. Η Παναχαϊκή απέρριψε και τις δύο προτάσεις, καθώς όπως σημείωσε: «Ο Φουρτάδο αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας και αυτή τη στιγμή δεν έχει βρεθεί αντικαταστάτης του και σε κάθε περίπτωση απαντήσαμε και στις δύο ομάδες, ότι εφόσον βρεθεί αντικαταστάτης δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουμε με λιγότερο από 100.000 ευρώ και αυτά μετρητά, διότι είναι γνωστή η οικονομική ασυνέπεια στις μεταγραφές στον κύκλο του ποδοσφαίρου».

 

Πρόστιμο σε Ουαταρά-Μαπούκου

 

Από εκεί και πέρα, δόθηκε έγγραφη άδεια δόθηκε στον Ουαταρά για να βρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Στον ποδοσφαιριστή αποκλείστηκε η μεταγραφή του σε ελληνική ομαδα. Τέλος, με χρηματική ποινή 10.000 ευρώ τιμωρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής Μαπούκου και Ουαταρά, καθώς ο πρώτος «δεν έχει προσέλθει στις προπονήσεις και ο δεύτερος για πειθαρχικά παραπτώματα. Και οι δυο ποινές θα κοινοποιηθούν στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή στην ΕΠΟ».

Last modified onΠαρασκευή, 03 Αύγουστος 2012 15:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep