Σταμάτησε στα οκτώ

Πηγή φωτ.: patragoal.gr Πηγή φωτ.: patragoal.gr

Η Παναχαϊκή νίκησε 8-0 τη Θύελλα Πατρών στο «Φ. Αραβαντινός». Χατ τρικ ο Αντωνακόπουλος.

Ξεμούδιασμα με οκτώ γκολ για την Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» αντιμετώπισαν το Σάββατο (17/08) στο «Φ. Αραβαντινός» τη Θύελλα Πατρών, η οποία δεν αντιστάθηκε και γνώρισε την ήττα με 8-0. Χατ τρικ έκανε ο Αντωνακόπουλος, δύο γκολ σημείωσε ο Λινάρδος, ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Κυνηγόπουλος, Σιατραβάνης, Βαρσαμίδης στην πλέον παραγωγική εμφάνιση για φέτος για την ομάδα του Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς.

Οι «κοκκινόμαυροι» απείλησαν στο ξεκίνημα με τους Μαυριά (4'), Κυνηγόπουλο (7') και άνοιξαν το σκορ στο 16' με σουτ εκτός περιοχής του δεύτερου. Ακολούθησαν δύο ακόμα τέρματα μέσα σε διάστημα δύο λεπτών. Στο 20' ο συνδυασμός Σιατραβάνη, Κυνηγόπουλου έφερε το 0-2 με σουτ του πρώτου στην κίνηση, ενώ στο 22' ο νεαρός Βαρσαμίδης έκανε το 0-3.

Η Θύελλα Πατρών δεν έφερε αντίσταση, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με αρκετές χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενούμενων (27', 34' Σιατραβάνης, 32' Πολίμος, 36' Μωραΐτης, 45' Τσελεπίδης).

Η Παναχαϊκή μπήκε το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο 45λεπτο, με αποτέλεσμα στο 48' να γίνει το 0-4. Σκόρερ ο Αντωνακόπουλος με κεφαλιά απέναντι στον Τσελεπίδη. Ο 22χρονος επιθετικός στο 64' σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα. Αυτή τη φορα εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Πατάπη και με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-5. Το χατ τρικ του έγινε στο 76', όταν από σέντρα του Μουστακόπουλου με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-6.

Στο 83' ήταν η σειρά του Λινάρδου να χριστεί σκόρερ. Ο νεοαποκτηθείς μέσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Θύελλας και με πλασέ νίκησε τον Θανόπουλο για το 0-7. Έξι λεπτά μετά ο πρώην χαφ της Κέρκυρας σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα με κεφαλιά από σέντρα του Μασούρα.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σάκης Πεφάνης): Σουτζόγλου (46′ Θανόπουλος), Γκοτσόπουλος (46′ Βλασόπουλος), Σκεπετάρης (80' Θεοδοσόπουλος), Δασουράς, Μπούμπαλης (46′ Βλαχονικολέας), Φούφουλας (46′ Κατριβέσης), Κωνσταντινίδης, Πανίτσας (63′ Σπανός), Κασπίρης (79' Κούρτης), Ντίνος (28′ Κουνάβης), Ηλιόπουλος (40′ Βουτσινάς)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζβέζνταν Μιλόσεβιτς): Ατανάτσκοβιτς (46' Καπούταγλης), Πολίμος (46' Μουστακόπουλος), Σταμόπουλος (46' Πατάπης), Κοτσώνης, Τσελεπίδης (70' Λιμάτσι), Παπατόλιος (46' Κολ), Μαυριάς (46' Βασιλικόπουλος), Σιατραβάνης (46' Πατρώνης), Μωραΐτης (46' Αντωνακόπουλος), Βαρσαμίδης (46' Μασούρας), Κυνηγόπουλος (46' Λινάρδος).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep