Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παμπελοποννησιακό από Σεπτέμβρη

Από τον Σεπτέμβρη θα μπορεί η Παναχαϊκή να χρησιμοπιεί το Παμπελοποννησιακό γήπεδο διότι γίνονται έργα στο χλοοτάπητα, τόσο στο κεντρικό γήπεδο, όσο και στα βοηθητικά. Από τον Σεπτέμβρη θα μπορεί η Παναχαϊκή να χρησιμοπιεί το Παμπελοποννησιακό γήπεδο διότι γίνονται έργα στο χλοοτάπητα, τόσο στο κεντρικό γήπεδο, όσο και στα βοηθητικά.

Η Παναχαϊκή δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει άμεσα το γήπεδο και το βοηθητικό διότι είχαν ξεκινήσει έργα συντήρησης του χλοοτάπητα που θα τελειώσουν μέχρι 31 Αυγούστου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την παραχώρηση ως έδρας, όμως έχουν ξεκινήσει εργασίες στο χλοοτάπητα του γηπέδου και θα χρειαστεί όλος ο Αυγουστος για να ολοκληρωθούν και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Η συζήτηση που έγινε ανάμεσα στον πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια και τον υπεύθυνο του Αθλητικού τμήματος του Δήμου Πατρέων Νίκο Κωστόπουλο, μπορεί να έφερε αποτέλεσμα, αλλά για τεχνικού λόγους δεν μπορεί η Παναχαϊκή να χρησιμοποιήσει το γήπεδο. Από την πλευρά της ΠΑΕ ζητήθηκε η χρήση του γηπέδου για τους αγώνες της σεζόν 2012-13, του βοηθητικού για τέσσερις προπονήσεις την εβδομάδα και των αποδυτηρίων.

Θα πρέπει η Παναχαϊκή να υποβάλλει γραπτώς στο Δήμο Πατρέων το αίτημα της και να επικυρωθεί η συμφωνία από το Δημοτικό Συμβούλιο. Μέχρι τότε συμφώνησαν να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο από την Παναχαϊκή προσωρινά, χωρίς αυτό να αποτελεί δέσμευση από την πλευρά του Δήμου.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την παραχώρηση ως έδρας, όμως έχουν ξεκινήσει εργασίες στο χλοοτάπητα του γηπέδου και θα χρειαστεί όλος ο Αυγουστος για να ολοκληρωθούν και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Παράλληλα υπάρχει και το τυπικό κομμάτι του θέματος, αφού θα πρέπει η Παναχαϊκή να υποβάλλει γραπτώς στο Δήμο Πατρέων το αίτημα της και να επικυρωθεί η συμφωνία από το Δημοτικό Συμβούλιο. Μέχρι τότε συμφώνησαν να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο από την Παναχαϊκή προσωρινά, χωρίς αυτό να αποτελεί δέσμευση από την πλευρά του Δήμου μέχρι να υπογραφεί η οριστική σύμβαση με την ΠΑΕ.

Last modified onΤετάρτη, 01 Αύγουστος 2012 14:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep