Τρέχει... για τα δελτία

Ο Ιβάν Κόβατσεκ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του στην Παναχαϊκή. Ο Ιβάν Κόβατσεκ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του στην Παναχαϊκή.

Στην Παναχαϊκή βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Κόβατσετς, Μοντιέλ.

Την Πέμπτη (14/2) ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της Παναχαϊκής προσπαθούν να κλείσουν όλες τις τυπικές λεπτομέρειες ώστε να βγουν τα δελτία των Ιβαν Κόβατσετς, Χοσέ Μοντιέλ.

Η περίπτωση του Κόβατσετς είναι πιο εύκολη, αφού ο Κροάτης πέρασε ήδη από εργομετρικές εξετάσεις που ήταν απόλυτα εντάξει, ενώ ο Μοντιέλ αναμενόταν στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης (13/2) με αποτέλεσμα να πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις και εργομετρικά μέσα στην ημέρα και μετά να γίνουν οι διαδικασίες για να βγει το δελτίο του.

ΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟ Ο ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Τζέιμς Σταμόπουλος έχει συμπληρώσει κάρτες και έτσι δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην εντός έδρας αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Αήττητο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. H ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις την Τετάρτη (13/2) μετά το ρεπό της Τρίτης (12/2) και έτσι ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής στην Σπάρτη (17/2-15:00).

Η προπόνηση που έγινε στο στο κεντρικό γήπεδο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και είχε αυξημένη ένταση, ενώ έγιναν ασκήσεις δύναμης, αλμάτων και ταχύτητες. Το τεχνικό επιτελείο δούλεψε και παιχνίδια πίεσης σε υποομάδες.

Last modified onΠέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 00:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep