«Παναγιώτη, καλό ταξίδι»

Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος σε στιγμές χαράς ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής από την φιέστα ανόδου στην Football League. Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος σε στιγμές χαράς ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής από την φιέστα ανόδου στην Football League.

Ανακοίνωση της Παναχαϊκής για τον χαμό του φίλου της ομάδας, Παναγιώτη Κωστόπουλου. 

Την Τετάρτη (30/1) άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σκληρή μάχη ο γνωστός φίλαθλος της Παναχαϊκής, Παναγιώτης Κωστόπουλος. Η αποδοχή του από την κοινωνία της Πάτρας, αλλά και τους φίλους της ομάδας της Αχαΐας ήταν πολύ μεγάλη και τόσο στα Social Media όσο και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Πάτρας υπάρχουν τοποθετήσεις. Ανακοίνωση, όμως, έβγαλε και η ομάδα της Παναχαϊκής. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 πληροφορήθηκε την τραγική είδηση του θανάτου ενός εμβληματικού υποστηρικτή της ομάδας μας. Δυστυχώς ο Παναγιώτης Κωστόπουλος μετά από μάχη αρκετών ημερών δεν είναι πλέον κοντά μας. Αισθανόμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι για αυτή την εξέλιξη και πραγματικά εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους του. Η γενναιότητα και η δύναμη που επέδειξε αυτός ο άνθρωπος όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν ένα μάθημα για όλους μας. Παναγιώτη αδερφέ μας, καλό ταξίδι».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep