«Δεν έχει σημασία το Google»

Ο Δημήτρης Δρόσος για την επαφή με την Παναχαϊκή Συμμαχία και τις δικαστικές περιπέτειες.

Ο Πατρινός επιχειρηματίας, Δημήτρης Δρόσος επιβεβαίωσε τις επαφές με τους Μαρλαφέκα, Μπακαλάρο στην Παναχαϊκή και σε δηλώσεις του στον Sport Fm Πάτρας 96,3 και τον Αλέξη Διγενή αναφέρθηκε στις δικαστικές περιπέτειες που είχε. «Δεν έχει σημασία τι λέει το Google», ανέφερε και παραδέχτηκε ότι δικαιολογεί την επιφυλακτικότητα γύρω από το όνομά του, υποστηρίζοντας ότι πλέον η περιπέτεια έχει τελειώσει. Αναλυτικά:

Για τα μπλεξίματα που είχε με τη δικαιοσύνη και τη σύλληψή του στη Μάλτα για υπεξαίρεση 500 χιλιάδων:

«Πρόκειται για προφυλάκιση και δύο, τρία χρόνια αργότερα η απόφαση ήταν απαλλακτική. Απολογούμαι για μία κακή εκτίμηση μιας εισαγγελέως. Στο δικαστήριο αποδείχτηκε ότι δεν είχα καμία ανάμειξη. Άρα δικαιούμαι ό,τι δικαιούται κάθε άνθρωπος. Το ποινικό μου μητρώο είναι λευκό».

Για το θέμα της Παναχαϊκής και αν συναντήθηκε με Γεωργάτο - Γλου - Μπακαλάρο:

«Ήμουν στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ξέρει πολύς κόσμος τι είδους φίθλαθλος της Παναχαϊκής είμαι. Μεγάλωσα μέσα στην Παναχαϊκή και έχω κοιμηθεί στο γήπεδο όταν ήμουν πιτσιρικάς επί Βουλγαράκη. Σε όλη μου τη ζωή, επειδή πήγαν καλά οι δουλειές μου, πολλοί μου ζητούσαν να τη βοηθήσω και δεν είχα την ευκαιρία. Όταν ήρθε το πρόβλημα με την εταιρεία μου αποφάσισα ότι πρέπει να σταματήσω να ασχολούμαι με τα αθλητικά.

Ξέρουν πολλοί Πατρινοί ποια ήταν η στάση μου όλα αυτά τα χρόνια όποτε μου ζητήθηκε κάτι. Προσπάθησα να διορθώσω το πρόβλημα στην εταιρεία μου και τα κατάφερα με πολύ κόπο και ιδρώτα. Έβλεπα την προσπάθεια και την χαιρόμουν. Πρόσφατα προέκυψαν προβλήματα, οπότε φίλοι ζήτησαν τη βοήθειά μου. Και έμπειρος είμαι και γνωριμίες έχω και είμαι Παναχαϊκή από τότε που γεννήθηκα.

Όντως ασχολήθηκα και έκανα κάποιες επαφές. Όλες είναι στο επίπεδο αν μπορώ να βοηθήσω, είτε προσωπικά, είτε με χορηγίες. Δεν με ενδιαφέρουν οι θέσεις. Δεν έχω φιλοδοξίες για προεδριλίκι».

Υπήρχε ραντεβού την Παρασκευή με τον κύριο Μπακαλάρο;

«Ο κύριος Δρόσος είναι ανοικτός, είτε με τις γνωριμίες, είτε με τις δυνατότητές του, αν κρίνουν οι άνθρωποι, ότι μπορεί να βοηθήσει. Δεν θα πάω να επιβάλλω κάτι. Είχα κάνει επαφές με τους ανθρώπους της Συμμαχίας όταν αυτή ξεκινούσε και ήμασταν στο παρά πέντε. Δεν προκρίθηκε η λύση αυτή, δεν τα βρήκαμε τότε και έβλεπα από μακριά, αλλά πάντα υπήρχε ενδιαφέρον και επαφή.

Από τότε συζητούσα μήπως βοηθήσω. Ήταν άλλα χρόνια τότε. Πλέον έχω εταιρεία software. Χωρίς να θέλω να πω λεπτομέρειες, θα πω ότι με τον Γρηγόρη Γεωργάτο είμαι φίλος, μιλάμε για την Παναχαϊκή. Λέμε τη γνώμη μας, αν μπορούμε να βοηθήσουμε. Αυτό γίνεται μήνες τώρα. Θα ήταν αφελές να πιστεύει κανείς ότι δεν θα μιλούσαμε τώρα που έχει πρόβλημα η Παναχαϊκή. Τώρα μας χρειάζεται περισσότερο.

Θα κρίνει ο κόσμος και οι άνθρωποι που είναι εκεί κατά πόσο μας χρειάζεται η Παναχαϊκή. Το σεβόμαστε αυτό που έχουν κάνει. Αυτό το εγχείρημα δείχνει να έφτασε στο ταβάνι τους. Αν στο επόμενο βήμα έχουμε θέση καλώς, αλλιώς θα σταθούμε απλοί φίλαθλοι».

Συναντηθήκατε με τον κύριο Μπακαλάρο;

«Με τον κύριο Μαρλαφέκα μιλήσαμε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι. Του είπα ότι εδώ και χρόνια ενδιαφέρομαι. Τώρα μπορώ να βοηθήσω, αλλά αυτό θα γίνει με δύο προϋποθέσεις. Ότι θέλουν οι ίδιοι και ο κόσμος. Έχω μιλήσει και με τον κύριο Μπακαλάρο. Τον κύριο Γλου τον ξέρω ως επιχειρηματία και δεν τον έχω συναντήσει ποτέ.

Ο Γρηγόρης κι εγώ δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε πράγματα που δεν μας αφορούν. Οι Σύμμαχοι πρέπει να δουν τι έχουν στα χέρια τους και βάσει αυτού να αποφασίσουν. Αν ο φίλαθλος κόσμος κρίνει και θέλει ότι εγώ μπορώ να βοηθήσω... Εδώ και δύο, τρία χρόνια είχα τεθεί στη διάθεση της Συμμαχίας. Δεν είμαι κανένας τύπος παράξενος που εμφανίστηκε τώρα ξαφνικά και θέλει να πάρει θέση».

Σας έχει προβληματίσει ότι η Συμμαχία δεν σας είχε κάνει πριν κρούση;

«Όχι, καθόλου. Ξέρω καλά ότι οι κ.κ. Μπακαλάρος, Μαρλαφέκας προφανώς έχουν επιφυλάξεις. Δεν έχει σημασία τι λέει το Google, αλλά τι λένε αυτοί που με ξέρουν και έχουν δουλέψει μαζί μου. Η εταιρεία μου το 2008 είχε πάνω από 1.000 ανθρώπους προσωπικό. Τι είπε ένας εισαγγελέας, το κουβαλάω, το πλήρωσα αρκετά και πιστεύω δικαιούμαι να λέω ότι είμαι περήφανος για ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου. Εύχομαι να βρεθεί μία λύση. Είναι κρίμα να χαθεί η προσπάθεια. Αυτή ανήκει στον κόσμο. Δεν με νοιάζει καμία θέση. Με νοιάζει να συνεχιστεί αυτό το καλό που έγινε τα τελευταία χρόνια».

Θα κάνετε νέα επαφή ή θα περιμένετε;

«Εγώ δεν πάω σε κανέναν. Υπάρχουν κοινοί φίλοι που επιδιώκουν την επαφή μας. Καταλαβαίνω τις δυσκολίες στο άκουσμα του ονόματός μου. Ως το 2007 κάθε εβδομάδα κάποιος από την Πάτρα ερχόταν και μου ζητούσε να αναλάβω. Μετά ο Δρόσος δεν ήταν η καλύτερη λύση. Ο Δρόσος, όπως πάλεψε στη ζωή του έκλεισε το κεφάλαιο αυτό και δηλώνει ένας από τους καλύτερους φιλάθλους της Παναχαϊκής.

Η παρέμβασή μου έχει σκοπό να ξεκαθαρίσω ότι εγώ τελείωσα την περιπέτειά μου και είμαι περήφανος. Θα είμαι πολύ ευτυχής να βρει μία λύση η Παναχαϊκή κι ας μην χωράω στα σχέδιά της. Μπορώ να συνεχίσω έτσι. Ο κόσμος της Πάτρας είναι κουρασμένος κι εγώ ήμουν ένα παιδί που ζούσα ανάμεσα στις διαφημιστικές ταμπέλες και την έβλεπα από παιδί».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL NEWS

Last modified onΤρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 13:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep