Με Καρατσανάκοφ στη Δράμα

Η 20άδα της Παναχαϊκής για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη της φέτος θα ψάξει η Παναχαϊκή στη Δράμα, όπου την Κυριακή (02/12, 15:00) θα αντιμετωπίσει τη Δόξα. Παρά τις διοικητικές ανακατατάξεις τις τελευταίες ημέρες, ο Σωκράτης Οφρυδρόπουλος έχει προσπαθήσει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους στον στόχο, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους Αχαιούς, καθώς ο Μαυριάς προστέθηκε στη λίστα των απόντων. Εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Μπιτσάκος, Μουστακίδης, Σταυρόπουλος, καθώς και οι Σωτηράκος, Παταμής και Αντωνακόπουλος

Αντίθετα, για πρώτη φορά φέτος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Άντον Καρατσανάκοφ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ανέβασε στροφές στις προπονήσεις και μένει να φανεί αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Στην 20άδα της Παναχαϊκής συμμετέχουν οι: Σούλης, Κολοβούρης, Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ντάσιος, Λουμπαρδέας, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Κολ, Αργυρόπουλος, Πλέγας, Φουρλάνος, Παπατόλιος, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ, Ελευθεριάδης, Μπαστακός και Μωραΐτης.

Η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στην πόλη της Δράμας, όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο. Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής, καθώς και οι τραυματίες, θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep